Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a făcut-o desfrânată: ”O să-i trimit toate florile pe care le-am primit de 1 martie, 8 martie și de ziua mea!”

Publicat: 05/03/2021 | 17:03

Claudia Pătrășcanu a făcut-o desfrânată și falsă pe Bianca Drăgușanu, în testul sosurilor picante de la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar reacția celei care se iubește cu Gabi Bădălău a fost rapidă. CANCAN.RO v-o prezintă, în exclusivitate. 

Contactată de reporterii noștri, Bianca Drăgușanu a dat răspunsul fără să ezite. „Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea. Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul şi cu materialul..e ceva de Doamne fereşte”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, LA TESTUL LUI MĂRUȚĂ! CE ZICE DE RELAȚIILE LUI BĂDĂLĂU CÂND ERA CĂSĂTORITĂ CU EL: ”FATA ASTA, DIANA MUNTEANU!”)

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a făcut-o desfrânată

Claudia Pătrășcanu a făcut imediat caracterizarea. ”Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”, a spus ea. A adăugat imediat că nu vrea să guste din sosul iute, pentru că își asumă ce spune și pentru că ”ăsta-i adevărul.” Sigur, a lungit momentul. ”Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Altfel, Claudia Pătrășcanu avea să spună și cu cine ar fi înșelat-o Gabi Bădălău. ”Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a răspuns Claudia Pătrășcanu.