Reacția Annei Lesko după experiența Ferma: ”Restul e doar cancan”

Publicat: 07/12/2020 | 15:32

Anna Lesko a ajuns până aproape de actul final la Ferma. Orășeni vs Săteni, dar a ratat în fața Elenei Chiriac, tânăra care avea să ajungă în finala câștigată de Augustin Viziru. Anna, una dintre cele mai apreciate concurente de la realityshow-ul de pe Pro TV, avea să scrie câteva rânduri pe Instagram, în care rezumă experiența de la Ferma.

Vedeta le-a mulțumit și fanilor care au fost mereu alături de ea și au apărat-o de multe răutăți venite în mediul online. ”Recluziunea forțată, sedentarismul, limitarea spațiului vital și rutina din această perioadă au stopat progresul individual și al întregii societăți. Ieșirea din ZONA DE CONFORT este obligatorie mai mult ca oricând. Ferma a întrunit toate provocarile fizice și psihice pentru a mă forța să-mi depășesc limitele…restul e doar cancan… Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru sute de mesaje de susținere si apreciere atât în privat, cât și pe paginile online, care curg în continuare, și îmi cer iertare că nu le pot reposta pe toate”, a scris Anna Lesko.

Reacția Annei Lesko după experiența Ferma: ”Restul e doar cancan”

Imediat au curs și reacțiile celor care au urmărit-o pas cu pas și i-au ținut pumnii în competiția prezentată de Mihaela Rădulescu. ”Eu susțin eleganța, hărnicia, dăruirea și, mai presus, sinceritatea! Ai câștigat cât n-au câștigat ei toți, la un loc”, ”Anna, mie mi-ai plăcut că ești Femeie și te folosești la nevoie de toate atu-urile ca să ajungi unde îți dorești!! Meritai să fii în finală, alături de Elena!!!️”, ”Ești feminitatea întruchipată și un exemplu pentru generații, cine a avut ceva de învățat de la tine a învățat, cine nu “tough shit “. Îți doresc un viitor strălucit la fel ca tine!”. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, IMAGINI INCENDIARE ALĂTURI DE BOGDAN MOCANU: ”O NOUĂ NEBUNIE!”)

”Annă, Annă, dragă Annă!! Cât mă bucur să te cunosc mai bine, în urma acestei emisiuni!! Nici nu mai contează ce a fost acolo!! Ci doar că ai câștigat inima a mii de oameni, care îți scriu, care nu, dar fii sigură că ne ai fani de acum încolo!! Am făcut deja Sarniki, aștept alte idei de la tine, aștept să te revăd cu alte și alte imagini, ești o inspirație în tot ce faci! Te respect și te admir enorm!”, ”Păi dacă ai sta să mai și răspunzi la mesaje n-ai mai face nimic decât asta. Pentru că suntem mulți, foarte mulți care te susținem”, ”Îți admir bunul simț, în sensul lucrului bine făcut, spiritul de bun organizator, admir faptul că nu faci lucrurile de mântuială, eşti un om responsabil, eşti îndemânatică, ştii să faci minuni din nimicuri, spiritul practic şi educaţia lucrului temeinic făcut, primite de la bunica şi mama, se văd de la o poştă! Eşti admirabilă!”, au fost mesajele de bine primite.