Răzvan Simion, vinovat pentru despărțirea de Lidia Buble. Chiar el a recunoscut! „Am fost insuficient. Nu am avut ce să ofer…”

Publicat: 07/06/2020 | 22:10

În urmă cu doar câteva minute, Răzvan Simion a confirmat zvonurile care circulau, de ceva vreme, în spațiul public. După o frumoasă relație cu bune și cu rele, el și Lidia Buble și-au spus „adio”, iar vestea a fost dată chiar de către moderatorul de la Antena 1. 

În această seară, Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble. Moderatorul de la Antena 1 a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant și dureros, totodată, despre ceea ce a însemnat pentru el această relație cu artista, dar și despre motivul rupturii dintre ei.

NU RATA – CE REACȚIE A AVUT DIANA, FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION, DUPĂ VESTEA CĂ ACESTA S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE

Răzvan Simion, vinovat pentru despărțirea de Lidia Buble?

În cadrul mesajului scris de el, Răzvan Simion mărturisește, la un moment dat, că a fost insuficient în relația cu Lidia Buble și că poate nu a oferit ceea ce putea să ofere sau nu a oferit destul. La adresa fostei iubite are numai cuvinte de laudă și susține că dorește ca de mâine, Lidia Buble să fie fericită și să ia viața de la capăt.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.
Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

CITEȘTE ȘI  – LIDIA BUBLE SUFERĂ ENORM DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. MESAJELE TRISTE POSTATE LA MIEZUL NOPȚII: “DĂ, DOAMNE…”

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” este mesajul postat de Răzvan Simion.