Răzvan Simion suferă „ca un câine” după despărțirea de Lidia Buble. Care ar fi, de fapt, motivul real al separării

Publicat: 08/06/2020 | 13:29

Răzvan Simion a anunțat duminică seară, în mod oficial despărțirea de Lidia Buble, după cinci ani de relație, pentru a pune punct speculațiilor legate de separare.

Deși la prima vedere pare că este puternic și poate trece peste acest moment, în realitatea prezentatorul ar suferi de inimă albastră și deprimare, sau cel puțin așa susțin surse apropiate lui Răzvan, potrivit playtech.ro.

„De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan.

Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat sursele.

Anunțul lui Răzvan Simion

Prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a făcut anunțul de care fanii săi de temeau în mediul online. „Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan Simion