Răzvan Simion și noua iubită s-au mutat împreună?! Dani Oțil i-a dat de gol. „Ești foarte frumos, îți priește chiria”

Publicat: 12/05/2021 | 21:53

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele noii iubite, Daliana Răducan. Se pare că relația celor doi merge foarte bine și chiar s-au mutat împreună. Cuplul a fost dat de gol de Dani Oțil.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi matinalii au vorbit despre stilul vestimentar al lui Răzvan, iar discuțiile au lăsat la iveală un mic detaliu. Mai exact, Dani Oțil i-a admirat ținuta colegului său, iar după un schimb de replici pe această temă, a spus că de când s-a mutat în chirie colegul său a devenit mai frumos. Iar această schimbare a lui Răzvan s-ar datora Dalianei, cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă cei doi.

Se pare că Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relația la nivelul următor. Mai mult, în urmă cu câteva zile cei doi au postat pe rețelele se socializare câteva imagini din același apartament. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A „REABILITAT” RĂZVAN SIMION ÎN FAȚA IUBITEI)

Dani Oțil: Având în vedere noul stil vestimentar al lui Răzvan, fanii întreabă așa. În noua ta fază de vestimentație, cum te îmbraci în bucătărie?

Răzvan Simion: Uite așa. (n.r – arătând spre vestă și pantaloni)

Dani Oțil: În vestuță? Nu te stropești?

Răzvan Simion: Vrei să îți arăt? Îți trimit diseară niște poze să mă vezi!

Dani Oțil: Ești foarte frumos, îți priește chiria, altfel nu știu….

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru noua iubită

Deși la început au vrut să își țină relația departe de ochii curioșilor, Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE RĂZVAN SIMION LA APROAPE UN AN DE LA DESPĂRȚIRE: ”A FOST MAREA MEA DRAGOSTE”)

Recent, matinalul de la Antena 1 a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, însoțită de o declarație de dragoste pentru iubita lui. Căreia i-a dat de altfel și tag în postare, iar Daliana a apreciat atât gestul, cât și poza cu iubitul ei.

„Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.