Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici acide în direct: ”Ești în criză de când te știu eu…”

Publicat: 11/06/2020 | 20:26

Răzvan Simion și Dani Oțil au avut un schimb de replici acide, în direct. Fanii imediat au reacționat și s-au gândit că disputa dintre cei doi colegi a fost din cauza stării proaste pe care o are prezentatorul TV după despărțirea de Lidia Buble.

Răzvan Simion și Dani Oțil au avut un schimb de replici acide în direct, care fac referire la perioada mai dificilă pe care o traversează acum Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU! PĂRĂSIT DE LIDIA BUBLE, RĂZVAN SIMION SE ÎMPACĂ CU FOSTA SOȚIE?!)

”Răzvan Simion: „Schimb criză de 40 pe două mai mici de 20”

Dani Oțil: „Ești în criză de când te știu”, a fost schimbul de replici între cei doi colegi.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor. Să fie, oare, vorba despre o împăcare? (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION, REACȚIE BIZARĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE. CE IMAGINE A POSTAT ȘI CUM A REACȚIONAT CÂNTĂREAȚA)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.