Răzvan Simion, reacție bizară după ce s-a despărțit de Lidia Buble. Ce imagine a postat și cum a reacționat cântăreața

Publicat: 08/06/2020 | 19:31

După ce Răzvan Simion a fost surprins în compania unei misterioase roșcate, evenimentele s-au precipitat, iar cei care sunt atent la fiecare dataliu din viața vedetelor au început să creioneze scenarii diverse. Lidia a spus că dorește ca viața personală să îi fie lăsată în pace, numai că – așa cum se spune – nu iese fum fără foc, iar ulterior s-a ajuns într-un impas pe care chiar Răzvan Simion l-a făcut public, în mediul online.

Lidia și Răzvan au fost împreună câțiva ani și se vorbea, la un moment dat, chiar și de căsătorie. Acum s-a răsucit întregul scenariu, iar partenerii de viață au devenit ”foști”.

”Matinalul” de la Antena 1 a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cel puțin bizară, numai că există și o certitudine. Piticul din imagine este… celebrul pitic Rușinos din minunata poveste ”Alba ca Zăpada și cei șapte pitici”. Iată care sunt numele celor 7 pitici: Doc – Înțeleptul; Happy – Bucurosul; Bashfull – Rușinosul (cel pe care l-a ales Răzvan Simion); Sleepy – Somnorosul; Sneezy – Hap-Ciu; Grumpy – Morocănosul și Dopey – simpaticul Mutulică.

O astfel de alegere nu este întâmplătoare. Și se poate pleca de la premisa că ”Matinalul” este… rușinat de ceea ce a făcut și regretă că s-a ajuns într-un astfel de impas, unul provocat chiar de el. Deocamdată, Lidia nu a avut nicio reacție, însă toți internauții așteaptă un ”răspuns”, fie el la fel de bizar. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION A CEDAT ÎN DIRECT LA NEATZA DE LA ANTENA 1, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LIDIA BUBLE)

Răzvan Simion și fotografia ”bizară” postată pe Instagram

Răzvan Simion și mesajul din mediul online: ”La un moment dat am devenit insuficient…”

Despărțirea de Lidia Buble a fost o veste șocantă pentru toți cei care urmăreau, cu interes maxim, viața cuplului, cei mai mulți fiind de părere că nimeni și nimic nu îi va putea despărțit.

Iată că, așa cum a scris Răzvan, începe o nouă ”călătorie”, numai că aceasta nu se va mai desfășura în doi. Totodată, ”Matinalul” i-a cerut iertare Lidiei pentru că, ”la un moment dat”, chiar el a devenit ”insuficient”, ceea ce ar putea fi interpretat și ca o… fină ironie la adresa fostei partenere.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat”, a scris Răzvan Simion în mediul online. (VEZI ȘI AICI: RĂZVAN SIMION SUFERĂ „CA UN CÂINE” DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LIDIA BUBLE. CARE AR FI, DE FAPT, MOTIVUL REAL AL SEPARĂRII)