Răzvan Simion, făcut praf: „Se gudură pe lângă Nicolae Guță, iar banii rimează cu dușmanii”

Publicat: 10/06/2020 | 09:19

Despărțirea momentului dintre Lidia Buble și Răzvan Simion l-a plasat din nou pe prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în centrul atenției, astfel că ies la lumină detalii cel puțin interesante din viața lui. 

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion a fost făcut praf de către Radu Paraschivescu, pe vremea când acesta analiza anumite programe de televiziune.

NU RATA – CARMEN HARRA A PREZIS DESPĂRȚIREA DINTRE RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE: ”E DOAR UN FOC DE PAIE”

Despre prezentatorul de la Neatza, celebrul moderator a mărturisit că, împreună cu Dani Oțil, se gudură pe lângă Nicolae Guță și alte personaje din domeniul manelelor. Mai mult, Radu Paraschivescu a punctat și faptul că unele programe ce se difuzează dimineața nu sunt chiar cele mai potrivite, mai ales pentru copii.

“Marturisesc ca am dubii fata de limpezimea criteriilor dupa care Consiliul National al Audiovizualului si posturile TV stabilesc gradul de risc al filmelor si emisiunilor care lezeaza sensibilitatea minorilor. De ieri-dimineata, nedumerirea mea s-a adancit. 

Obisnuita plimbare cu telecomanda de pe un canal pe altul n-a facut decat sa ingroase conturul unei dileme pe care o incerc de o buna bucata de vreme. Ma intreb, asadar, cine si cum apreciaza cat de primejdios e continutul unei asemenea productii in randul minorilor. Ce elemente se iau in calcul?

CITEȘTE ȘI – CE MESAJ I-A TRANSMIS RĂZVAN SIMION LIDIEI BUBLE, DE ZIUA EI DE NAȘTERE

In functie de ce se stabileste sarcina nociva a unui film sau a unui spectacol de divertisment? M-am straduit sa raspund prin mijloace proprii, insa n-am izbutit. Mai mult, incep sa ma conving ca arbitrarul si aleatoriul ocupa zone unde s-ar cuveni sa opereze doar judecata ferma, pazita de influente contextuale”scria, în anul 2006, Radu Paraschivescu, în Evenimentul Zilei.

Răzvan Simion, asociat cu Nicolae Guță

Despre Răzvan Simion, Radu Paraschivescu nu a avut deloc prea multe cuvinte de laudă. El nu aparuse nici la DDTV, unde se prezenta in reluare un concert de manele, si nici la National TV, unde Razvan Simion si Dani Otil se gudurau pe langa Nicolae Guta, Elvis si alti cativa fachiri ai textelor de gang, in care „banii” rimeaza cu „dusmanii”, iar aleasa inimii trebuie abordata „pe la spate, pe la spate/c-asa vreau fetele toate”, a mai notat Radu Paraschivescu.