Răzvan Simion, escapadă romantică cu iubita. Cum a impresionat-o matinalul pe Daliana 

Publicat: 26/04/2021 | 07:59

Prezentatorul de la Neața și-a surprins actuala iubită cu o escapadă romantică la malul mării. Răzvan Simion și Daliana Răducan au profitat de vremea frumoasă din weekend și au mers pe malul mării pentru a se relaxa. 

Relația dintre Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, pare că prinde contur pe zi ce trece tot mai mult. Dacă la început cei doi evitau să se afișeze împreună și erau foarte atenți atunci când ieșeau în oraș, iată că acum nu le mai pasă de absolut nimic. Dragostea lor a devenit atât de puternică încât nu se mai feresc și pare că vor să spună lumii întregi cât de mult se iubesc.

În acest weekend, Răzvan Simion și Daliana au decis să meargă împreună cu câțiva prieteni la mare. Temperaturile ridicate și vibe-ul de primăvară le-a dat impulsul de care aveau nevoie pentru a evada din București. Astfel că s-au urcat într-o mașină cu destinația Marea Neagră și nu au uitat să posteze pe Instagram. Da, ați auzit bine! Răzvan și Daliana au fost foarte darnici în acest weekend și au împărțit cu urmăritorii lor foarte multe filmulețe din această escapadă. Astfel, cei care-i îndrăgesc au putut vedea cât de mult se distrează atunci când sunt împreună, dar și cât de romantic este Răzvan Simion cu Daliana.

CITEȘTE ȘI RĂZVAN SIMION A DAT DIN CASĂ! CE A SPUS MATINALUL DESPRE CEI DOI COPII AI SĂI. „IANCA S-A CONCEPUT, PRACTIC, CU DANI DE FAȚĂ”

Cine este iubita lui Răzvan Simion

Cea care-i face inima să bată mai tare, după despărțirea de Lidia Buble, Daliana, este arhitect și designer de interior, are o afacere proprie în București și se descrie ca o persoană foarte atentă la detalii.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

VEZI ȘI MESAJUL SUBTIL AL LIDIEI BUBLE, DUPĂ CE RĂZVAN SIMION A DIVULGAT MOTIVUL DESPĂRȚIRII LOR

Sursă foto: instagram.com