Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan. Cum a reacționat iubita prezentatorului TV

Publicat: 04/05/2021 | 10:32

Răzvan Simion i-a făcut o declarație de dragoste Dalianei Răducan, pe contul său de Instagram. Iubita prezentatorului TV a reacționat pe loc.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A „REABILITAT” RĂZVAN SIMION ÎN FAȚA IUBITEI)

Recent, matinalul de la Antena 1 a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, însoțită de o declarație de dragoste pentru iubita lui. Căreia i-a dat de altfel și tag în postare, iar Daliana a apreciat atât gestul, cât și poza cu iubitul ei.

”Despre iubire si iertare. Multumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana (sursa FOTO: Instagram)

Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună

Daliana este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din București.

Potrivit informațiilor din presă, Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună și relația lor merge ca pe roate. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE RĂZVAN SIMION LA APROAPE UN AN DE LA DESPĂRȚIRE: ”A FOST MAREA MEA DRAGOSTE”)

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.