Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble: „Nu mai era fericită. Viață frumoasă, suflețel!”

Publicat: 07/06/2020 | 21:51

După mai multe speculații apărute în ultima perioadă cu privire la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a confirmat separarea de artistă. 

Răzvan Simion a postat un mesaj extrem de emoționant pe contul lui de Instagram, în care recunoaște că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. Printre multe alte lucruri declarate în mesajul cu pricina, care este atât emoționant, cât și foarte dureros, Răzvan Simion îi cere iertare fostei iubite și susține că, în prezent, aceasta nu mai era fericită lângă el.

NU RATA – LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU RĂZVAN SIMION, DUPĂ ZVONURILE DESPĂRȚIRII LOR: „INIMA MEA NU VREA S-O UIȚI”

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

CITEȘTE ȘI – LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION SE ÎNDEPĂRTEAZĂ ÎN LOC SĂ SE APROPIE DE ALTAR? DETALIUL CARE I-A BĂGAT LA BĂNUIELI PE FANII LOR

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” este mesajul postat de Răzvan Simion, pe contul lui de Instagram.