Răzvan Simion a dat din casă! Ce a spus matinalul despre cei doi copii ai săi. „Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față”

Publicat: 25/04/2021 | 10:57

Răzvan Simion are o poveste interesantă de viață. Matinalul de la Antena 1 a trecut prin multe, iar de fiecare dată i-a stat alături colegul și prietenul lui, Dani Oțil. Mai mult, se pare că Dani a fost prezent la foarte multe momente importante, unele chiar intime.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Răzvan Simion a dat din casă și a făcut unele dezvăluiri despre cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor. Acesta a mărturisit că are o relație apropiată cu ei și că îl vizitează destul de des. Ianca și Tudor locuiesc la Timișoară alături de mama lor Diana. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION A RUPT TĂCEREA. MOTIVUL PENTRU CARE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE)

Răzvan Simion și Dani Oțil au o prietenie strânsă și au avansat în lumea televiziunii împreună. La începutul carierei, atunci când s-au mutat în București, cei doi au stat o lungă perioadă împreună. Astfel, potrivit spuselor lui Răzvan, Dani a fost prezent atunci când fiica lui a fost concepută.

„Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată”, a spus Răzvan Simion.

„Seamănă mai mult cu Dani”

În ceea ce îl privește pe Tudor, fiul lui Răzvan Simion, acesta pare că îi seamănă destul de mult lui Dani. Tatăl lui a dezvăluit că are multe dintre pasiunile colegului său și chiar intenționează să își cumpere un motor.

 „Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine, povestește Răzvan.”, a mai spus Răzvan Simion, în cadrul podcast-ului.

(VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION ȘI DALIANA RĂDUCAN AU DUS RELAȚIA LA UN ALT NIVEL! S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ? )