Răzvan Fodor și Sorin Bontea, eliminați de la Asia Express! Imaginile de la revederea artistului cu fiica sa te fac să ai lacrimi în ochi

Publicat: 14/12/2019 | 21:44

Răzvan Fodor și Sorin Bontea se numără printre cei mai recent eliminați concurenți de la “Asia Express”. În timp ce îndrăgitul chef de la Antena 1 a ales să nu facă publică nicio poză de la revenirea în țară, colegul său de la competiția desfășurată pe meleaguri însorite a făcut publice mai multe fotografii după ce a ieșit din concurs, dar și filmări. Într-una dintre înregistrări este imortalizată revederea sa cu fiica pe care o are cu soția lui, Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, sezonul 3. Ce au făcut unii dintre concurenți după ce au revenit în România

Revederea emoționantă a lui Răzvan Fodor cu fiica lui, după eliminarea de la “Asia Express”

În această seară, Răzvan Fodor a sărbătorit întoarcerea acasă, în România, împreună cu soția lui, alături de care s-a delectat cu alcool. Pe filmarea făcută publică și în care se sărută cu Irina Fodor, cântărețul a scris mesajul: “După două luni fără…vin”.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună! Ce cadouri scumpe și-au făcut după artistul după ce a părăsit competiția Asia Express

Înainte de acest moment de relaxare, fostul prezentator de la Pro TV a făcut publică înregistrarea realizată când și-a strâns din nou mica prințesă în brațe. Diana Elena Fodor este în brațele tatălui ei, pe care îl ține strâns, iar momentul este atât de emoționant pentru ea, încât nu își poate stăpâni lacrimile, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

“…cam așa arată dorul❤️#backhome #mybabydoll #mylove (#înapoiacasă #păpușicamea #iubireamea) @asiaexpressromania”, a scris Răzvan Fodor când a publicat pe Instagram înregistrarea următoare.

Citește și: Ce coșmar! Ce a pățit Alex Velea în timpul filmărilor Asia Express de la Antena 1