Răzvan Fodor, mărturisiri despre Asia Express! Prin ce lucruri a trecut și cum a reușit să facă față: „După două, trei săptămâni te întrebi ce cauți acolo”

Publicat: 08/04/2020 | 20:05

Răzvan Fodor a participat la emisiunea Asia Express alături de Chef Sorin Bontea. Cei doi au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de către public. Și-au dat silința și au reușit să ajungă departe în cadrul competiției, iar dacă din fața micilor ecrane totul pare ușor și amuzant, cei doi au trecut prin unele situații extrem de grele.

Răzvan Fodor s-a adaptat cu greu la noua cultură pe care a găsit-o în Asia și la provocările pe care show-ul le-a impus. A durat ceva timp să se obișnuiască cu mediul și să își învingă rușinea. Chiar dacă lucrurile prin care a trecut și condițiile din Asia nu au fost cele mai bune, vedeta ar lua totul de la capăt fără se gândească de două ori. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, LA ASIA EXPRESS CÂND CAMERELE DE FILMAT SE STING. RĂZVAN FODOR S-A DAT DE GOL)

 „Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo.”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Relația specială cu Sorin Bontea

În toată experiența solicitantă care a însemnat Asia Express, Răzvan Fodor l-a avut alături pe Chef Sorin Bonte, colegul lui de echipă. Cei doi denumiți și „Reactoarele Sexy” au făcut deliciul spectatorilor, au încercat să privească lucrurile cu detașare și să se distreze. În urma participării la emisiune relație de prietenie dintre ei s-a sudat, transformându-se într-o legătură pe viață. (VEZI ȘI: RĂZVAN FODOR, CAMPANIE PENTRU SPRIJINIRE MEDICILOR ROMÂNI, ÎN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRU)

 „Între noi doi a fost o camaraderie la alt nivel. Nu vreau să se supere nevastă-mea, dar pentru aproape două luni, a fost jumătatea mea perfectă.”, a mai spus Răzvan Fodor, pentru sursa citată.