Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, așa cum nu l-ai mai văzut: ”Vă pupă băiatu`…”

Publicat: 30/04/2020 | 19:51

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut echipa perfectă la Asia Express, devenind câștigătorii a 30.000 de euro, însă fiind, totodată, și preferații publicului. Astfel, se poate afirma, fără teama de a greși, că Sorin și Fodor cu câștigat și concursul de… popularitate.

Cei doi coechipieri s-au declarat prieteni pe viață după terminarea concursului, recunoscând și că au avut parte de o provocare pe care nu o vor uita niciodată. În plină criză a coronavirusului, distanțarea socială este pe ordinea de zi, iar vedetele se află în autoizolare la domiciliu. Răzvan Fodor respectă toate restricțiile impuse și le-a arătat fanilor de pe Instagram cu ce își ocupă timpul. Ei bine, poate că mulți nu s-ar fi așteptat la asta, dar partenerul de echipă al lui Sorin Bontea pare a fi un grădinar… dedicat.

”Vă pupă băiatu’ de la amenajări grădini și spații verzi!! Florile € viața mea…????????????????☘️????”, a scris Răzvan Fodor în dreptul fotografiei care îl prezintă în postura de… grădinar iscusit.

”Răzvan, te- am văzut în diferite emisiuni și pareai un om rigid, scorțos, deloc plăcut dar urmărind Asia Express am descoperit un om minunat, un tata iubitor, da aparentele înșală OM CU SUFLET FRUMOS!!! SA FII SANATIS ÎMPREUNĂ CU FETELE TALE!! ????????????”, a fost unul dintre comentariile primite de Fodor.

(CITEȘTE ȘI: ACUZAȚI DE “BLAT” DUPĂ CE AU CÂȘTIGAT “ASIA EXPRESS”, RĂZVAN FODOR ȘI SORIN BONTEA AU IEȘIT LA ATAC: “E O JIGNIRE! NIȘTE OAMENI NORMALI LA CAP…”)

Grădinarul Răzvan Fodor

”M-am bucurat că a fost foarte ‘pestriț’”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să câștige marele premiu ”Asia Express”, după ce i-au învins în finală pe Speak și pe Ștefania. Recent, în cadrul unui interviu, Fodor a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, referindu-se și la relația cu toți ceilalți ”adversari”.

„Când am văzut castingul, mi-am dat seama că sezonul ăsta se anunță mai puternic decât celălalt. Castingul a fost foarte important, m-am bucurat că a fost foarte ‘pestriț’. Ai avut pe de-o parte varianta foarte mainstream, Alex Velea și Mario Fresh, ai avut din zona culturală, pe Lia și Maria, ai avut un makeup artist mare, cel mai mare din România, l-ai avut pe Ristei, câștigător X Factor și o voce deosebită, împreună cu fratele lui. Au fost blondele, Carmen și Alina, două fete de care nu știam absolut nimic, influenceri mari pe paginile lor de Instagram si de Facebook. Au fost Cătălin și Ada…îi știam melodiile, foarte frumoasă povestea lor, a fost ofertant faptul că a venit cu soțul în emisiune. Pe de altă parte era Speak, pe care-l cunoșteam, dar nu-i știam iubita. Era paleta foarte mare de personaje”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit paginademedia.ro.

(VEZI ȘI AICI: SORIN BONTEA, CÂȘTIGĂTORUL ”ASIA EXPRESS”, A FĂCUT DEZVĂLUIREA: ”I-AM PROPUS SOȚIEI!”)