Răzvan Fodor, amenințat de soțul unei femei cu care se întâlnea! “Mi-a zis că, dacă țin la viață, să o las în pace”

Publicat: 25/04/2020 | 13:34

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Au o căsnicie de invidiat, din care a rezultat și o fiică, Diana. Însă, până să o cunoască pe actuala soție, câștigătorul de la “Asia Express” a fost un adevărat crai, iar femeile roiau în jurul lui. Statutul nu i-a oferit, totuși, liniștea deplină.

VEZI AICI: SORIN BONTEA ȘI RĂZVAN FODOR ÎNCĂ NU AU PRIMIT BANII DE LA ANTENA 1, LA 4 LUNI DE LA ÎNTOARCEREA ÎN ȚARĂ DE LA ASIA EXPRESS

Cu zâmbetul pe buze, Răzvan Fodor și-a amintit cum, la un moment dat, a primit un telefon de la un necunoscut, care i-a transmis să-i lase soția în pace dacă ține la viața lui.

Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea. Eu cunosc vreo cinci femei ce poartă acest nume. Nu-mi mai rămâne decât să le ocolesc pe toate. Dacă mă caută Carmen Electra, mă risc”, a spus, în glumă, Răzvan Fodor, care la începutul anilor 2000, ca solist al trupei Krypton, era un adevărat sex simbol.

VEZI ȘI AICI: PRIMA REACȚIE A LUI CHEF SORIN BONTEA DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS. A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN FODOR

Răzvan Fodor, despre rețeta unei căsnicii perfecte

În iulie 2019, Irina și Răzvan Fodor au împlinit nouă ani de căsnicie, ocazie cu care artistul a postat pe Instagram un mesaj emoționant.

Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum 2 „te iubesc” pe zi, dar nu prea mult, ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). PS: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea. #learnfromthebest #zeuldragostei ?#inmyarrogantopinion #asaseface #nucostănimic #happywife #happylife #family #us”, a scris Răzvan Fodor.

CITEȘTE ȘI: FINALA ASIA EXPRESS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE AU FOST ÎNCHISE CAMERELE DE LUAT VEDERI. AU CREZUT CĂ NU ÎI MAI VEDE NIMENI, DAR…