Răzvan Botezatu vrea ca poliția să intervină în cazul Vulpiței bătută de Viorel Stegaru. “Vorbim de un abuz fizic și…”

Publicat: 19/06/2020 | 10:10

Răzvan Botezatu a solicitat ca poliția să înceapă o anchetă, iar dacă se demonstrează că Veronica Stegaru, alias Vulpița, este bătută de soț ar trebui să se facă dreptate, iar bărbatul să suporte rigorile legii.

CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA O FACE PRAF PE MIRELA VAIDA, ÎN CONTEXTUL SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT: „TE-AI SCHIMBAT LA 180 DE GRADE”

Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii “Acces Direct” a făcut dezvăluiri tulburătoare despre Vulpița și Viorel. Ea a spus că Mirela Vaida știe că bărbatul o bate pe Vulpița, dar închide ochii. Nu același lucru l-a făcut și Răzvan Botezatu, care a solicitat poliției să intervină în acest caz, nefiind de acord cu violența.

Spune NU violenței. Poliția trebuie să se autosesizeze și să demareze o anchetă”, a scris Răzvan Botezatu pe contul lui de socializare.

Răzvan Botezatu: “Sunt șocat!”

Vă spun sincer că sunt șocat în aceste momente. Am lucrat în televiziune și am văzut multe la viața mea, însă de această dată sunt șocat. Ceea ce văd în presă, ceea ce văd la televizor sau pe Youtube mă șochează.

Vorbim de un abuz fizic. Un abuz FIZIC și se pare că este ”acoperit” de niște oameni. Nu știm dacă este adevărat sau nu, însă, când toți se războiesc în declarații și care de care vrea să aibă imaginea mai curată, să nu uităm de ea, de Veronica. Dacă această fată a fost supusă unui abuz fizic de atâta timp și nimeni nu a făcut nimic, atunci situația este foarte gravă! Și dacă se dovedește acest lucru, atunci Viorel trebuie să plătească.

Trăiesc și provin dintr-o familie în care, din păcate, am asistat la scene de violență din cauz atatălui meu, Dumnezeu să-l odihnească. Acele violențe din familie m-au marcat și poate că am rămas cu sechele din copilărie. Nu vreau să știu ce este în sufletul Veronicăi dacă acest abuz fizic există”, a spus Răzvan Botezatu.

NU RATA: EMILY BURGHELEA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA! CUM A IRONIZAT-O PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT, PE ASISTENTA EI: „SAC MENAJER CU…”

“Există un sâmbure de adevăr!”

Să nu uităm că Veronica, se pare că nu are un intelect bine dezvoltat. Și atunci, din cauza familiei, din cauza copilăriei, pentru că nu prea a fost pe la școală, că n-a trăit în mediul în care să învețe mai mult, ea poate fi ușor manipulată.

Nu știu ce să cred, dacă Emily, care a aruncta bomba asta pe piață spune tot adevărul sau a înflorit-o, nu știu dacă cei de la Acces Direct chiar au acoperit toată această chestie. Sau jurnaliștii care au umblat după Vulpița și Viorel n-au spus mai departe. Dar eu cred că în orice există un sâmbure de adevăr. Și eu vreau să se afle adevărul pentru că eu spun mereu NU violenței”, a spus Răzvan Botezatu într-un live pe contul lui de socializare, potrivit wowbiz.ro.