Răzvan Botezatu și-a făcut testul pentru COVID-19. Prima reacție după ce a primit rezultatul. „Lucrurile se întâmplă cu un anumit scop!”

Publicat: 07/04/2020 | 08:41

În urmă cu o săptămână, Răzvan Botezatu a aflat că fostul său iubit, de care se despărțise recent, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Ulterior, ex-prezentatorul TV s-a prezentat la medic, unde și-a făcut un test pentru a afla dacă este infectat cu COVID-19.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi ce surpriză i-a făcut Răzvan Botezatu noului său iubit

Din fericire, Răzvan Botezatu nu a interacționat suficient de mult cu fostul partener, astfel că testul a ieșit negativ. Motiv de satisfacție maximă pentru tânărul care de ceva timp s-a stabilit în Germania.

Lucrurile se întâmplă cu un anumit scop, iar acum, după atâtea emoții mi-am dat seama că trebuie să stau cuminte. Eu am primit rezultatul, sunt negativ, din fericire. Oricum, voi sta, timp de câteva zile, complet izolat, vreau să fiu sigur 100% că nu sunt bolnav și, apoi, dacă văd că nu am niciun fel de simptome, voi intra în contact cu alți oameni Dar, de când am aflat că fostul a fost declarat pozitiv, nu am mai ieșit din casă și mai am de stat, zic eu, măcar 10 zile… Ca să fiu sigur, nu este de joacă… Dar, cea ce mă face să fiu bucuros este că aici, în Germania, văd că lucrurile se mișcă relativ bine, chiar dacă sunt mulți infectați cu COVID-19. Oricum, până nu trece epidemia, nu mă mai întâlnesc cu nimeni, cel puțin nu ”amoros, sau pentru a ne cunoaște. Avem suficient timp după”, a declarat Răzvan Botezatu potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile despre viața din Germania: ”M-am angajat și am avut un șoc”

Reacția mamei lui Răzvan Botezatu, după ce a aflat că este gay

Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat așa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun însă am purtat mereu acea mască și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu în urmă cu ceva vreme.