Răzvan Botezatu se căsătorește cu iubitul său: ”Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele…”

Publicat: 23/12/2019 | 12:25

La 29 de ani, Răzvan Botezatu spune că și-a descoperit sufletul-pereche. El a urcat pe o rețea de socializare o fotografie în care poate fi văzută verigheta pe care a ales-o împreună cu partenerul său de viață. Fără să facă prea multe dezvăluiri despre ceremonia civilă, fostul prezentator de la Antena Stars a lăsat să se observe că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”, a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Cei doi nu sunt căsătoriți ”cu acte”, deocamdată, însă urmează – cât de curând – și acest pas important. Răzvan Ciobanu mărturisește că se simte ca și cum ar fi căsătorit, iubitul său fiind ”diferit față de alții”. Intenționează să îl aducă în România și, înainte de toate, spune că acesta nu are momente de violență.

„Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției. Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el”, spune Răzvan Botezatu. „Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun, însă am purtat mereu acea masca și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mai spus Răzvan Botezatu.