Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret cu partenerul lui! Fostul prezentator de la Antenă a publicat prima poză cu verigheta

Publicat: 16/12/2019 | 10:07

E oficial! Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret cu partenerul lui! Frumoasa veste s-a aflat la doar o zi după ce fostul prezentator de la Antenă a dezvăluit că a fost cerut în căsătorie și a postat o poză de album în care se sărută cu bărbatul iubit. Mai mult, el a publicat prima fotografie cu verigheta pe care o poartă mândru pe inelarul de la mâna stângă.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi ce surpriză i-a făcut Răzvan Botezatu noului său iubit

Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret cu partenerul lui

La 29 de ani, Răzvan Botezatu s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii sale. El a urcat pe o rețea de socilizare o poză în care i se vede superba verighetă pe care a ales-o împreună cu partenerul său de viață, care poartă și el tradiționala bijuterie. Fără să facă prea multe dezvăluiri despre ceremonia civilă, fostul prezentator de la Antena Stars a lăsat să se observe că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

Din păcate, printre multele felicitări, Răzvan Botezatu a primit și multe critici privind orientarea sa sexuală. “Să fiți fericiți! Păcat că te-ai născut într -o țară unde încă oamenii mai au mult până departe! În România, veți fi mereu stigmatizați, deși bipezii ăștia își permit zilnic să bată femei/să omoare animale/să insulte/să distrugă tot în jurul lor”, “ Oameni buni,c e tot îl felicitați? Astea sunt greșeli genetice. Să facă ce vor ei în dormitor ,dar nu încurajați căsătoria, că mai aveți și voi pe acasă copii, nepoți!!!! Nu mă înțelegeți greșit. Pe mine nu mă deranjează, dar nici nu vreau că generația de mâine să trăiască într-o confuzie. Poate mai citim Biblia, codul familiei”, “Ăștia care criticați că-l încurajăm noi nu știu la ce, că avem copii și nepoți acasă. Și eu am copil și ce trebuie să fac acum?? O să-l țin legat o viață întreagă? Acest lucru este genetic și nu trebuie noi să judecăm. Normal nu mi-ar conveni că băiatul meu să ia drumul acesta, dar asta știe doar Dumnezeu; dar ce pot face eu ca mamă este să înțeleg și să îmi sprijin copilul. Gândiți-vă că și el are o mamă înainte să aruncați cu atâta noroi. Curaj, încă mai există un dram de speranță!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea lui Răzvan Botezatu.

Fostul moderator al emisiunii “Star Matinal” a rămas fără job la finalul anului trecut și tot atunci a dat Bucureștiul pe Berlin.

Reacția mamei lui Răzvan Botezatu, după ce a aflat că este gay

“Mi-am facut curaj si i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viata si mi-a schimbat total viata si gandirea. A fost Dumnezeul meu acea doamna psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei stiau, aveam curaj sa le spun insa am purtat mereu acea masca si nu am putut fi fericit pe deplin pana cand nu am recunoscut public. Sunt oricum acelasi om, acelasi caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile despre viața din Germania: ”M-am angajat și am avut un șoc”

Răzvan Botezatu, salariu de 3 ori mai mare în Germania decât cel din România

“Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta «Matinalul», nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine (n.r.: râde. Adică fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc. Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, a declarat Răzvan Botezatu într-un interviu mai vechi.