Răzvan Botezatu este disperat! Ultimul iubit, de care care s-a despărțit de doar câteva zile, este infectat cu COVID-19. “Mă gândesc la ce e mai rău!”

Publicat: 01/04/2020 | 11:45

Stabilit de ceva timp în Germania, Răzvan Botezatu trece prin momente cumplite. Tânărul tocmai a aflat că fostul său iubit, de care s-a despărțit recent, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Ulterior, ex-prezentatorul TV s-a prezentat la medic și acum așteaptă rezultatele testului pentru a afla dacă, la rândul lui, este infectat.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi ce surpriză i-a făcut Răzvan Botezatu noului său iubit

Răzvan Botezatu conștientizează abia acum cât de importantă este sănătatea și, în același timp, trage speranțe că fostul lui partener va fi bine.

Fostul meu iubit, și ne-am despărțit de doar câteva zile, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Adică, am aflat în această dimineață că el este bolnav, iar noi ne-am văzut acum câteva zile, față în față, am stat de vorbă. Nu știam că e bolnav, după ce ne-am văzut mi-am dat seama că nu este potrivit pentru mine și ne-am despărțit. Apoi am aflat că e pozitiv.

Nici nu știu ce să fac, am emoții uriașe. Dacă o pățesc? Adică, normal, m-am dus imediat să îmi fac testul, aștept rezultatul, trebuie să îmi vină repede. Dar, normal, mă gândesc la ce e mai rău… Sper ca el să nu pățească nimic, să treacă cu bine peste problemele de sănătate și mă rog să nu fi luat și eu virusul, mai ales că am văzut o groază de cazuri grave. Iar în Germania, să fim sinceri, sunt atâtea zeci de mii de cazuri, zi de zi văd la știri mai multe, și, normal, sunt și cazuri grave… Am emoții, nu am mai trecut prin așa ceva.

Citește și: Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile despre viața din Germania: ”M-am angajat și am avut un șoc”

Acum îmi dau seama cât este de importantă sănătatea, cât este de important să ai grijă. Normal, sunt în izolare totală, nu mai las pe nimeni să se apropie de mine, mi-e frică să nu îi îmbolnăvesc pe alții, așa că, până nu primesc rezultatul nu intră nimeni în vasă. Oricum, am dezinfectat toată casa, am consumat, cred, câteva kilograme de spirt și de dezinfectant. Dar, recunosc, acum sunt și extrem de agitat, deja am impresia că mă simt rău, îmi iau temperatura din 15 în 15 minute… Eu oricum sunt ușor ipohondru, am impresia că le am pe toate, asta mi-ar mai lipsi, chiar să am ceva”, a spus Răzvan Botezatu potrivit wowbiz.ro.

Reacția mamei lui Răzvan Botezatu, după ce a aflat că este gay

Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat așa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun însă am purtat mereu acea mască și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu în urmă cu ceva vreme.