Răzvan Botezatu e izolat în Berlin și… “Nu mai pot. Deja am dureri în corp, nu ies la…”

Publicat: 09/04/2020 | 18:59

Pandemia de coronavirus a generat panică, iar foarte multe vedete se declară îngrozite de ceea ce trăim în acest zile. Îndrăgitul Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars, a fost prins de valul de COVID-19 în Berlin, acolo unde încearcă să se protejeze cum poate și să fie optimist în privința viitorului apropiat. 

În plină pandemie de coronavirus, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a stat de vorbă cu Răzvan Botezatu. Fostul moderator de la Antena Stars se află în Berlin, acolo unde a decis să trăiască și să-și croiască un alt drum în viață, după propriile sale reguli și nefiind constrâns de prejudecățile oamenilor din jurul său. În exclusivitate, Răzvan Botezatu ne-a povestit că, în momentul în care a izbucnit epidemia de coronavirus, se afla în vacanță în Dubai, alături de buna lui prietenă, Raluca Dumitru. (VEZI ȘI: RĂZVAN BOTEZATU ȘI-A FĂCUT TESTUL PENTRU COVID-19. PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A PRIMIT REZULTATUL)

Deși, la prima vedere, Răzvan Botezatu a crezut că este vorba de ceva superficial și trecător, lucrurile pe care le-a adus pandemia l-au înspăimântat pe fostul prezentator, care de-abia acum conștientizează gravitatea situației.

Răzvan Botezatu trece prin clipe grele

„Simt că trăiesc într-un film de groază. Nu conștientizez și cred că mulți dintre noi nu realizăm ce se întâmplă sau ce urmări va avea acest virus, după ce se va termina totul. Când a pornit toată nebunia cu coronavirusul, eu erau în vacanță în Dubai, alături de Raluca Dumitru, ne bucuram de soare și de momente frumoase și nu ne-am gândit niciodată că totul va avea urmări atât de mari și de grave. Bine că am apucat să-mi încarc bateriile pentru ceea ce urma… a declarat Răzvan Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

„M-am plafonat și am o stare generală de oboseală”

De asemenea, Răzvan Botezatu ne-a povestit și de ce a ales să rămână în Berlin în acest context, dar și cum se descurcă autoritățile din Germania și cum este gestionată pandemia de coronavirus, în prezent. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN BOTEZATU E DEVASTAT! REACŢIE RĂVĂŞITOARE DUPĂ MOARTEA PRIETENEI SALE)

„Toată lumea m-a întrebat de ce am rămas la Berlin când s-a pornit uraganul. Am rămas aici pentru că aici este casa mea, am o nouă viață, nu aș fi avut ce să fac în România, oricum. Deja viața mea este aici, în Berlin. În Germania, oamenii au fost panicați pe moment. În primele săptămâni au golit toate rafturile din magazine, nu mai ieșea nimeni din casă, a fost o nebunie, o frică necontrolată, o bătălie pentru supraviețuire. În momentul de față, lucrurile s-au mai calmat.

Oamenii încep să iasă din casă și se spune că în curând, viețile tuturor vor reveni la normal. Se preconizează că undeva cam de la 19 aprilie se vor întâmpla aceste lucruri. Vor mai fi anumite restricții, de exemplu să purtăm în continuare măști sau mănuși și să păstrăm distanța socială. (NU RATA: RĂZVAN BOTEZATU SE CĂSĂTOREȘTE CU IUBITUL SĂU: ”MI-AM FĂCUT CURAJ ȘI I-AM POVESTIT MAMEI MELE…”).

Răzvan Botezatu, izolat în Berlin din cauza coronavirusului

Oricum, mult timp izolați în case nu am mai putea să stăm. Adică eu unul nu mai pot, deja am dureri în corp, nu ies la aer, la lumină, m-am plafonat și am o stare generală de oboseală. Nu m-am mai văzut cu nimeni aici în Berlin… nici cu familia, nici cu prietenii…sper să se termine curând”, a mai dezvăluit Răzvan Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Răzvan Botezatu a vrut să se sinucidă când și-a dat seama că este gay

Momentul în care a conștientizat că este diferit față de alți bărbați și nu are înclinații către femei a fost unul extrem de dificil pentru Răzvan Botezatu. Vedeta ne-a declarat că a acceptat cu greu faptul că nu îi plac femeile și, la un moment dat, s-a gândit chiar la sinucidere. Din fericire, cum toate trec în viață, Răzvan a avut puterea să se accepte așa cum este și să-și caute propriul drum, departe de gurile răutăcioșilor. (VEZI ȘI: FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ ȘOCHEAZĂ: ”VREAU UN COPIL CU O MAMĂ SUROGAT!”).

„Am vrut să mă omor, să-mi pun capăt zilelelor când am realizat că sunt diferit față de ceilalți din jur. Faptul că ești GAY – era atât de judecat acest termen de cei din jur – de efectiv m-am închis în mine, am intrat în depresie, nu mai țineam contact cu nimeni. Mă judecam, mă uram și voiam să mor.

Nu înțelegeam. În timp am învățat să mă iubesc în urma acestei experiențe și am început să lupt contra acestei prejudecăți. Mi-am făcut prieteni din comunitatea mea și, ușor-ușor, m-am acceptat pe mine, în primul rând, așa cum sunt. Prin faptul că am vrut să mă sinucid nu făceam decât să închei un capitol frumos din viața mea, care urma.

Și sunt mega-fericit acum. Și mă bucură faptul că am reușit să schimb un pic mentalitatea unor oameni despre GAY și să îi ajut pe alții să se iubească așa cum sunt. Oamenii GAY nu sunt diferiți, sunt aceleași persoane, doar cu o altă orientare sexuală”, a mai spus Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)