Răzvan Botezatu e devastat! Reacţie răvăşitoare după moartea prietenei sale, Raluca: “Îmi plânge sufletul”

Publicat: 02/04/2020 | 07:31

Răzvan Botezatu este devastat de suferință, după ce a aflat că Raluca, una dintre cele mai bune prietene ale sale, a murit. Fostul prezentator de la Antena Stars a avut o reacţie răvăşitoare în public, iar apropiații și fanii i-au scris sute de mesaje ca să-l încurajeze în această perioadă delicată pe care o traversează.

Citește și: Răzvan Botezatu este disperat! Ultimul iubit, de care care s-a despărțit de doar câteva zile, este infectat cu COVID-19. “Mă gândesc la ce e mai rău!”

Răzvan Botezatu, devastat de durere după moartea prietenei sale, Raluca

După ce și-a revenit din șocul suferit când a primit vestea morții prietenei sale, Raluca, Răzvan Botezatu a scris un mesaj emoționant în memoria acesteia. Postarea lui a fost însoțită de două fotografii cu ființa dragă… care fac cât o mie de cuvinte. Tânăra fusese diagnosticată cu o maladie teribilă și nu a reușit să câștige războiul pentru viață.

“În aceste momente îmi plânge sufletul… nu pot să cred cât de crudă este viața și necruțătoare… Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea prietenă de suflet. Drum lin… Te voi iubi mereu si te voi păstra în suflet, Ralucuța mea… nu te voi uita! Dumnezeu să te odihnească în pace” sunt gândurile sincere pe care Răzvan Botezatu le-a așternut pe contul lui oficial de Facebook, unde a publicat și două poze de album cu persoana dragă care a părăsit această lume.

Află și: Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile despre viața din Germania: “M-am angajat și am avut un șoc”

Mii de reacții a strâns postarea fostului prezentator TV, dar și sute de comentarii copleșitoare.

“Odihnă veşnică, draga noastră! Din păcate, aşa ai reuşit să ne aduni, să ne revedem…! Dumnezeu să/ți odihnească sufletul, acum eşti lânga tatăl tău”, “Condoleanțe familiei și multă putere în ceasul acest greu”, “Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, a fost un om minunat, dar, din păcate, boala nemiloasă nu iartaă pe nimeni….Condoleanțe familiei” sunt trei dintre mesajele scrise de alte persoane care au cunoscut-o și au iubit-o pe Raluca.

Nu rata: Cu ce se ocupă Răzvan Botezatu în Germania! Câștigă de 3 ori mai mult decât în România

Îmbrăcat în haine de doliu, Răzvan Botezatu a aprins o lumânare albă pentru sufletul prietenei sale, Raluca.