Răzvan Botezatu, atacat, din nou, pe Facebook: “Cine te mai înțelege? Ori ești cu un bărbat, ori cu o femeie?!” Fotografia de unde a pornit totul

Publicat: 20/12/2019 | 20:29

Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret cu partenerul lui, iar la câteva ore distanță a urcat, pe contul personal de socializare, o fotografie din dormitorul conjugal, în care apare într-o ipostază tandră alături de iubit.

Imaginea a declanșat un adevărat scandal, iar o persoană l-a atacat dur pe fostul prezentator TV. La câteva ore distanță, Răzvan Botezatu a mai urcat o fotografie. Nu cu iubitul lui, ci cu o… femeie!

Nu sunt cu ea, dar ea este în sufletul meu”, a scris Răzvan Botezatu pe Facebook, în dreptul fotografiei.

Din nou, postarea lui Răzvan Botezatu a stârnit reacția acidă a prietenilor virtuali pe care îi are. „Dar cine te mai înțelege și pe tine? Ori ești cu un bărbat, ori cu o femeie?!”, „Păcat, ați fi fost mișto împreună!!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de prietenii virtuali ai lui Răzvan Botezatu.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi ce surpriză i-a făcut Răzvan Botezatu noului său iubit

Reacția mamei lui Răzvan Botezatu, după ce a aflat că este gay

Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat așa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun însă am purtat mereu acea mască și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile despre viața din Germania: ”M-am angajat și am avut un șoc”