Răzvan Botezatu aruncă bomba: ”Am fost cerut în căsătorie!”

Publicat: 14/12/2019 | 12:34

Răzvan Botezatu, fostul prezentator care anunța, în urmă cu mai bine de jumătate de an că este homosexual, a anunțat că a fost cerut în căsătorie de iubitul lui. A făcut-o pe Instagramul lui, în dreptul unei fotografii pe malul mării.

”Am fost cerut în căsătorie”, a scris Răzvan Botezatu în dreptul fotografiei. O altă poză a postat-o pe rețeaua de socializare, iar acolo apare sărutându-se cu iubitul care i-a dat inelul. „Dragostea se face-n minim doi, e secret, rămâne între noi”, a scris Botezatu.

Răzvan Botezatu s-a mutat în Germania

Răzvan Botezatu a renunțat la cariera sa în televiziune și s-a mutat în Germania. Fostul prezentator s-a acomodat acolo și, spunea,nu la mult timp după ce a plecat, că se descurcă foarte bine financiar.

”Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine (râde, n. red.). Adică fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc. Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, spunea Botezatu.