Râzi în hohote! Mihai Bendeac o desființează pe Vulpița de la Antena 1: „Așteptă să vedem ce face la…”

Publicat: 06/02/2020 | 12:33

”Vulpița din Vaslui” – Veronica Stegaru în cartea de identitate – a devenit o ”celebritate” TV după ce povestea ei de viață a fost devoalată. Căsătorită cu Viorel Stegaru și mamă a unei fetițe de 2 ani pe care o crește soacra sa, Veronica s-a dat în spectacol, la propriu, în ultima vreme, dansând pe ritmuri de manele chiar și alături de Tzancă Uraganul.

Femeia pare lipsită de complexe, iar comportamentul ei a stârnit nenumărate comentarii în care este acuzată că se ține de prostii în loc să aibă grijă de fetiță. Într-o ediție a emisiunii ”Acces Direct”, Veronica a recunoscut și că s-ar despărți de Viorel, însă ar reveni la acesta dacă… “Pe asta, pe care mi-ai spus-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a declarat mărturisit ”Vulpița”.

”Vulpița” și Viorel Stegaru

Mihai Bendeac: ”Ce face Vulpița la…”

Exasperat de statutul de ”vedetă” al Veronicăi din Vaslui, Mihai Bendeac a luat atitudine, în stilu-i caracteristic, pe pagina sa de socializare. Și, conform celor scrise, într-o lume înspăimântată de Coronavirus numai ”Vulpița” mai lipsea pentru a atrage atenția opiniei publice.

”În timp ce toată lumea e speriată de Coronavirus, noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce face Vulpița la testul poligraf”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de socializare, spre amuzamentul tuturor celor care i-au accesat pagina.