Râzi de două ori mai mult! Ce a putut să scrie o vânzătoare pe afișul pus la intrarea în magazin + Mihai Bendeac s-a amuzat copios

Publicat: 10/01/2021 | 20:23

Afișul pus la intrarea unui magazin de o vânzătoare a devenit viral și a stârnit hohote de râs, dar și multe glume. Femeia a dat dovadă de mult umor… și, potrivit unui internaut, mesajul ei a ajuns și la urechile actorului Mihai Bendeac care s-a amuzat copios.

Mesajul haios notat de o vânzătoare pe afișul pus la intrarea în magazin

Unii dintre români s-au născut comedianți și se pare că este și cazul unei vânzătoare, care a scris un mesaj nostim în momentul în care a decis să își ia o pauză de la serviciu. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, ea a notat pe o coală A4 următoarele idei: “Revin în 10 minute. Dacă nu am ajuns, te rog, mai citește o dată. Mulțumesc”.

Cel care a publicat poza nu a spus în ce oraș a fost imortalizată, însă, se poate observa că este vorba despre un magazin de cartier.

“Alimentarele de la colțu’ străzii be like”, “L-am văzut pe Bendeac cum a râs la gluma asta”, “Iar cele 10 minute curg după fiecare lectură” sunt doar trei dintre reacțiile strânse de postarea de mai jos.

Mesajul scris de o vânzătoare pe un afiș, după ce și-a luat o pauză și a închis magazinul © Instagram
Mesajul scris de o vânzătoare pe un afiș, după ce și-a luat o pauză și a închis magazinul © Instagram

Nu rata: Înregistrarea care a șocat milioane de oameni. O fantomă a fost filmată într-un spital de boli psihice abandonat | VIDEO