Râzi cu lacrimi! Ruby a exagerat cu solarul și s-a bronzat prea mult. Ireal cum arată acum

Publicat: 16/02/2020 | 13:47

Ruby este o artistă care poate fi etichetată drept ”nonconformistă”, iar aparițiile ei provoacă, de foarte multe ori, discuții nesfârșite. Totuși, vedeta se bucură de aprecierile a nenumărați fani, iar melodiile sale se infiltrează, rapid, în topuri.

Câteodată, o mai comite și Ruby, iar vizitatorii paginii sale de Instagram au făcut ochii mari atunci când au observat ultimele fotografii postate. Ruby e un fel de ”răcușor” zâmbitor, iar mulți dintre cei care au accesat pagina au fost de părere că vedeta s-a… bronzat prea mult. ”Te-ai bronzat, nu glumă”, a scris cineva. Au existat și un comentariu în care artista a fost criticată… pentru sprâncene. ”Ai sprâncene urâte”, a scris un internaut în dreptul fotografiei. ”Ți a fugit sprânceana?!????‍♂️????‍♂️????????????????????????????????”, a întrebat altcineva.

Iar întrebările incomode au continuat. ”Ce au sprâncenele tale? ???????? Pozele sunt ok, te strică sprâncenele..”, a comentat un alt internaut. Plus că, la un moment dat, unul dintre vizitatori a fost chiar dur în exprimare. ”Ruby, te-ai inegrit foarte rau, cand ai venit la circ erai foarte frumoasa acum esti prea negra si urata”, a scris acesta.

Ruby

Relație sentimentală cu ”năbădăi”

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei, ba din contră, se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația. Totuși, reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă, iar amintirile ceva mai neplăcute dispar ca și cum nu ar fi fost.

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm” a declarat Ruby.