Râzi cu lacrimi! Răspunsul incredibil oferit de Culiță Sterp, după ce a fost criticat că poartă costum elegant cu adidași

Publicat: 26/06/2020 | 12:22

Culiță Sterp este unul dintre cei mai talentați maneliști din tânăra generație, dar și un bărbat extrem de râvnit de domnișoare. Și pentru că trebuie să fie mereu la patru ace și să atragă toate privirile, Culiță are grijă să adopte cele mai elegante și mai la modă ținute. 

Deși se străduiește să aibă o imagine impecabilă atât în viața de zi cu zi și la evenimente, cât și pe rețelele de socializare, Culiță Sterp se mai confruntă, din când în când și cu anumite critici.

NU RATA – CINE S-AR FI GÂNDIT. LEGĂTURA SURPRINZĂTOARE DINTRE CULIȚĂ STERP ȘI ANNA LESKO. DOAR ALEX VELEA A MAI FĂCUT ASTA

După ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care poartă un costum de culoare albastru deschis, la care a asortat o pereche de adidași, internauții au luat-o razna, însă Culiță a avut răspuns pentru toate. „Adidași cu costum…nu prea merg” i-a scris un tânăr, într-un comentariu.

Culiță Sterp, criticat pentru alegerea vestimentară

Cântărețul nu a putut să rămână indiferent și i-a dat replica imediat. „Așa e…ce să fac dacă nu am avut pantofi, să fiu ca toată lumea. Scuză-mă pe mine! Sunt nebuni și designerii ăștia care ne îmbracă” i-a răspuns artistul internautului, într-o notă de ironie. „Nu ştiu cine te îmbracă, dar o face prost. A zis bine băiatul, sunt designer de meserie şi am terminat Westminster University. Adidaşi la costum, foarte rar, doar în combinația alb negru, excepții şi acolo…” a mai comentat o tânără.

CITEȘTE ȘI – CARMEN DE LA SĂLCIUA IUBEȘTE DIN NOU? CUM ÎI FACE ÎN CIUDĂ LUI CULIȚĂ STERP, DUPĂ CE ACESTA S-A AFIȘAT CU NOUA CUCERIRE

În „scandalul” vestimentar a intervenit și mama lui Culiță Sterp

În scandalul iscat pe pagina de Instagram a lui Culiță Sterp a intervenit și „mama Geta”. Aceasta i-a spus fiului său să-și cumpere pantofi și i-a mărturisit că strălucește.

„Culiță, frumusețe, cumpără pantofi și te încalță! STRĂLUCEȘTI !❤️❤️❤️❤️” a scris mama lui Culiță Sterp, într-un comentariu.