Râzi cu lacrimi! Mesajul postat de administratorul unui bloc de București, în plină criză pandemică: „O persoană nesimțită a aruncat o mare cantitate de…”

Publicat: 01/04/2020 | 08:55

Măsurile restrictive impuse de autoritățile din România prin Ordonanță militară duc, uneori, și la situații reprobabile. Românii trebuie să stea în casă cât mai mult timp posibil, pentru ca lanțul infectării cu noul coronavirus să fie stopat, numai că unii dintre ei ori nu respectă aceste măsuri – demonstrând un teribilism periculos pentru ei și pentru cei din jurul lor -, ori au ”inițiative” incredibile care, pur și simplu, nu pot fi explicate.

S-a întâmplat într-un bloc din București, în plină pandemie de coronavirus, într-o situație medicală extremă și într-un moment în care gândurile se îndreaptă către cei decedați, către cei infectați și către medicii care se află în prima linie a acestui ”război” cu un agresor nevăzut. Spre surprinderea tuturor, de la un apartament a fost aruncată… urină în capul a doi vecini care veneau acasă. Un astfel de gest reprobabil ridică numeroase semne de întrebare, fiindcă reacția autorului este cel puțin lamentabilă. E drept, unii s-au amuzat teribil după ce au aflat o astfel de întâmplare care induce ideea de maturizare incompletă, iar alții au considerat că vecinul care a aruncat urina pe geam ”nu are toate țiglele pe casă”.

”În seara zilei de 27.03.2020, la ora 20.00, de la unul din apartamentele de 2 camere (fronton) o persoană nesimțită a aruncat o mare cantitate de urină pe doi tineri vecini (de la apartamentul 9) care veneau acasă. Oameni buni, suntem în secolul 21, suntem în situația tragică și periculoasă din întreaga lume și vă arde să vă aruncați urina de la balcon? Cum v-a trecut prin minte așa o grozăvie? Ce fel de oameni sunteți? Trăim la bloc, nu în peșteri, răutate dați, răutate primiți, cum de mai sunt astfel de oameni printre noi? Reflectați”, a fost mesajul postat de administrația blocului respectiv.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI BULVERSANTE DE LA PRIMA NUNTĂ REALIZATĂ ÎN PLINĂ PANDEMIE. CÂȚI INVITAȚI AU AVUT)