Râzi cu lacrimi! Cum s-a îmbrăcat această elevă din București, la proba de ieri de la Bacalaureat

Publicat: 25/06/2020 | 14:50

Ieri, elevii au susținut cea de-a doua probă a examenului de Bacalaureat și s-au întrecut atât în cunoștințe, cât și în ținute care mai de care mai interesante. O elevă din București a venit îmbrăcată la BAC așa cum iese în parc sau în fața blocului, pe bancă, adică extrem de lejer. 

Cea de-a doua probă a Bacalaureatului le-a dat mari bătăi de cap unor elevi, de clasa a 12-a, iar pe alții i-a prins într-un vibe extrem de lejer, aproape nepăsător. O elevă din Capitală a atras ieri toate privirile, însă nu în cel mai bun mod. În loc să se prezinte cu o ținută elegantă și decentă, eleva s-a îmbrăcat de parcă se pregătea să iasă în parc.

NU RATA – CE NOTĂ A LUAT BIANCA DRĂGUȘANU LA EXAMENUL DE BACALAUREAT

Deși Bacalaureatul se numără printre cele mai importante lucruri pe care le face un elev, în viață, se pare că eleva din Capitală s-a gândit că este o zi ca oricare alta. Fără să țină cont de o ținută elegantă și decentă, aceasta a îmbrăcat un tricou fără mâneci și și-a prins părul într-un coc neglijent și nu a mai ținut cont de ocazia zilei.

Mai mult, de parcă nu era de ajuns, în timpul interviului pe care l-a acordat pentru Pro TV, eleva a ținut, mândră, o doză de energizant în mână cu care gesticula, din când în când, atunci când vorbea în fața camerelor.

CITEȘTE ȘI – BACALAUREAT 2020. CE SUBIECTE AU PICAT LA ECONOMIE. VEZI PDF ȘI BAREM DE REZOLVARE

Calendarul examenelor de Bacalaureat 2020

Probele scrise

22 iunie 2020 – Limba și literatura română – proba Ea) – examen scris

23 iunie 2020 – Limba și literatura maternă – proba Eb) – examen scris

24 iunie 2020 – Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – examen scris

30 iunie 2020 – Afișarea rezultatelor (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 16:00)

1-6 iulie 2020 – Rezolvarea contestațiilor

7 iulie 2020 – Afișarea rezultatelor finale de la BAC 2020