Râzi cu lacrimi! Cum l-a umilit fiica lui Puya pe Dorian Popa: „Este un…”

Publicat: 25/02/2020 | 10:07

Discuțiile despre vedete sunt savuroase, iar atunci când în scenariu intervin copii atunci totul este cu mult mai incitant. Nu te poți supăra niciodată pe ei, replicile lor fiind de-a dreptul neașteptate. Plus că amuzamentul este menținut la cote maxime, iar orice întrebare poate atrage un răspuns delicios.

Fiica lui Puya l-a taxat, în timpul unei ”discuții în mașină” chiar pe Dorian Popa, însă suntem siguri că acesta nu a fost și nu va fi, cumva deranjat. Ba chiar din contră. Totul a început de o întrebare ”nevinovată” a lui Puya.

”Ia să-mi spuneți și mie de ce vă place de Dorian Popa?”, a întrebat artistul. ”Dar nu-mi place”, spuna una dintre fetițele așezate pe bancheta din spate a autoturismului. ”Nu, nu-mi place”. ”Nu trebuie să mă mințiți, nu trebuie să ne mințim între noi, asta e regula numărul 1”, insistă Puya. ”Dar nu te mint”, răspunde Iuliana. ”Nu-mi place de Dorian”. ”Spune-mi o melodie de-a lui”, o provoacă Puya pe cea mică, iar în mașină se face liniște. ”Bravo, m-am liniștit”, zâmbește Puya. ”Eu nici nu știu ce cântă Dorian”, mai spune cea mică, dând de înțeles că Dorian este un artist pe care nici nu îl ascultă.

Casa visurilor sale: ”Sunt investiții colosale la o casă!”

Pentru a realiza casa visurilor sale, Dorian Popa a fost nevoit să introducă adânc mâna în buzunar. Dar obrazul subțire cu cheltuială se ține, iar Dorian este o vedetă care se respectă. Artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM