Râzi cu lacrimi! Cum arată Viorel Stegaru, costumat în Mos Crăciun

Publicat: 23/12/2020 | 17:02

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că Vulpița și Viorel Stegaru deja au intrat în spiritul Sărbătorilor. Pentru a le arăta fanilor cum așteaptă Nașterea lui Iisus, cei doi s-au pozat într-o ipostază inedită.

Pe contul său de Instagram, Vulpița a publicat o fotografie cu ea și cu Viorel, iar soțul ei i-a impresionat pe internauți. Ei bine, dacă tot se apropie Crăciunul, Viorel Stegaru s-a costumat în Moș Crăciun și și-a pus o barbă falsă din vată.

Vulpița a fost și ea în ton cu soțul ei, așa că a purtat o rochie verde și a „accesorizat-o” cu o beteală argintie. Mai mult, prin intermediul postării cu pricina, Vulpița le-a transmis fanilor ei și ai lui Viorel că urmează o ediție incendiară la Acces Direct, după o perioadă în care cei doi soți din Blăgești nu au mai apărut la televizor.

Nu mai sunt atât de cunoscuți ca la început

În urmă cu aproape un an, Vulpița și Viorel au cunoscut celebritatea, după ce au ajuns la Acces Direct. A urmat o serie de suișuri și coborâșuri în relația lor, dar și numeroase situații-limită, care le-au pus la încercare iubirea și demnitatea. Soarele a strălucit pe strada lor atunci când au devenit cunoscuți și în industria muzicală!

La aproape un an de când Vulpița și Viorel au devenit cunoscuți, se pare că cei doi soți din Blăgești nu mai sunt pe val, ca odinioară.

Acum două săptămâni, Viorel a lansat ultima lui melodie, care însă nu s-a bucurat de același succes precum celelalte piese urcate pe Youtube. Din păcate, piesa lui Viorel a adunat numai 60.000 de vizualizări, devenind cea mai slabă de până acum.