Râzi cu lacrimi! Cum arăta Romeo Fantastick la debutul în lumea muzicală: avea șuvițe blonde, pantaloni evazați și…

Publicat: 05/06/2020 | 17:54

Romeo Fantastick a fost, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai controversate personaje din lumea manelelor. De la debut și până în prezent, artistul nu a încetat să uimească și să șocheze, în același timp, prin piese cu conotații sexuale și apariții ieșite din comun. 

De-a lungul timpului, Romeo Fantastick a reușit să se mențină pe piața muzicală prin atitudinea lui excentrică, dar și prin piesele sale.

Deși unii l-au criticat, pe alții i-a câștigat, căci se vede că manelistul are, în mod șocant, o mulțime de fani. De la debutul său în industria muzicală și până în prezent, Romeo Fantastick nu a cunoscut prea multe schimbări, ținând cont de faptul că nu a renunțat niciodată la ochelarii de soare, dar nici la ținutele excentrice. Cu toate acestea, nu mulți își mai amintesc imaginea lui Romeo Fantastick, atunci când s-a apucat de cântat.

NU RATA – ROMEO FANTASTICK, IRONIZAT DUPĂ CE A LANSAT ULTIMA MELODIE: “VREAU SĂ FIU ÎNMORMÂNTAT PE…” RĂSPUNSUL MANELISTULUI

Manelistul se îmbrăca extrem de colorat, în cămăși lucioase și pantaloni evazați, avea șuvițe blonde și tot felul de perechi de ochelari de soare, care mai de care mai amuzante.

De unde i se trage titlul de „regele sexului”

În 2014, proaspăt reîntors în viața mondenă după câțiva ani de absență, Romeo Fantastick a șocat prin cele mai sincere declarații. Manelistul a povestit de unde vine numele lui de scenă, dar și de ce i se spune „regele sexului”. Fără nicio reținere, acesta a scos în lumină una dintre cele mai intime povești cu putință.

„Lumea mi-a zis așa, nu mi l-am pus eu. Prima oară am fost denumit «Bombastic», apoi «Fantastick», pentru că, pe unde mergeam, făceam show mare”, și-a început Romeo Fantastick dezvăluirile, pentru sapteseri.ro. 

Apoi, fără a se intimida, continuă…

CITEȘTE ȘI – CORONAVIRUS PE RITMURI DE MANELE. ROMEO FANTASTIK A LANSAT O NOUĂ PIESĂ

„Asta cu «Regele sexului» mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că a făcut un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină. Oricum, se vorbea pe tema asta, «cum o fi Romeo la pat?». În fine, eu n-am știut de nimic și m-am dus cu ea și am petrecut vreo trei ore, timp în care am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine, a avut șase orgasme. Detalii nu cred că vrei să știi.

Dup-aia am fost invitat la emisiunea unui sexolog, unde am povestit faza asta de pomină și așa mi-a rămas numele. Cum se apropie și de genul meu muzical și cum trăim într-o țară plină de regi (Regele Guță, Regele Nu-Știu-Cum), am zis să fie și un Rege al Sexului, nu?” a spus Romeo Fantastick, pentru sursa citată.