Râzi cu lacrimi! Cum a ajuns, de fapt, Vali Vijelie să renunțe la celebra lui mustață. Vinovată este chiar Minodora!

Publicat: 07/12/2020 | 17:21

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți maneliști de la noi și nu este de mirare că a câștigat simpatia fanilor atât prin melodiile sale care le ajung direct la suflet, dar și prin simțul umorului. Toată lumea știe că Vali Vijelie, atunci când s-a lansat în muzică, a apărut cu celebra mustață, dar puțini sunt cei care știu ce anume s-a întâmplat cu mustața lui și de ce a renunțat la ea.

Vali Vijelia a fost „victima” unui pariu nebunesc, a cărui miză a fost mustața lui! Acum ceva timp, vizibil amuzat de situație și amintindu-și cu drag de acea perioadă, Vali Vijelie a povestit că Minodora a fost cea cu care a făcut un pariu și, pierzându-l, manelistul a trebuit să se conformeze și să renunțe de tot la mustață! Se pare că i-a plăcut atât de mult, încât nu a mai lăsat-o, de atunci, să crească la loc!

Vali Vijelie și-a ras mustața în direct

Vali Vijelie a pierdut pariul în fața Minodorei

În cadrul pariului, Minodora a fost provocată de Vali Vijelie să dea 10 ture de stadion, iar în cazul în care reușește, acesta nu numai că va renunța la mustață, dar îi va oferi și 500 de euro. Minodora și-a dus la bun sfârșit provocarea și a finalizat-o cu brio, așa că mare i-a fost mirarea lui Vali Vijelie, în momentul în care a realizat că trebuie, cu adevărat, să-și dea jos mustața.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, despre pariul nebunesc în care a participat.