Râzi cu lacrimi! Ce a scris un șofer din Botoșani pe amenda pe care a primit-o de la polițiști – mesajul a devenit viral

Publicat: 21/04/2021 | 07:28

Un bărbat din Botoșani a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a fost amendat de Poliția Rutieră. De ce? Ei bine, acesta a scris un mesaj cel puțin interesant pe procesul verbal primit.

O postare distribuită pe grupul de Facebook „Atenție Poliția Botoșani” a stârnit râsul tuturor internauților. Un bărbat a primit o amendă, însă mesajul pe care l-a scris pe procesul verbal a devenit viral.

Cu sinceritate, acesta a mărturisit că se gândea „departe” și nu a fost atent la semnalul de oprire al polițistului care l-a amendat.

„Nu am văzut semnalul poliţistului, întrucât mă gândeam departe”, a menţionat şoferul pe contravenţie.

Polițiștii trag un semnal de alarmă

„Polițiștii rutieri atrag atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi, în special, asupra celor referitoare la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice: Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă, aceasta fiind pedeapsa prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Totodată, pe timpul cercetării, permisul este reţinut, fără drept de circulaţie”,se mai arată pe aceeaşi pagină de Facebook.

Sursă foto: Facebook