Râzi cu lacrimi! Ce a putut să scrie Octavian din clasa a 4-a, într-o compunere despre iarnă: „Șoferii se înjură”

Publicat: 12/01/2021 | 07:23

Știm cu toții că, uneori, copiii au o imaginație tare bogată. Așa se face că Octavian, un elev de clasa a 4-a și-a surprins învățătoarea cu o compunere pe care cu siguranță femeia nu o va uita niciodată.

O învățătoare le-a dat elevilor săi ca temă pentru vacanță compunere despre iarnă. Octavian, elevul său de clasa a 4-a a fost poate cam prea sincer în compoziția lui și deși s-a străduit să ofere o mulțime de detalii despre iarnă, vacanță și chiar despre învățătoarea lui, aceasta i-a acordat nota 3.

Redăm, mai jos, compunerea lui Octavian și vă avertizăm că urmează hohote de râs:

„Este iarnă. Zilele s-au micșorat, iar nopțile au crescut. Păsările au plecat în țările calde. A trecut și Crăciunul, a trecut și Revelionul. S-au dus banii. Am fost la munte. Ne-am bătut cu zăpadă. Ne-am întors de la munte. Ne batem cu pietre. Ce frumos este iarna. Încă suntem în vacanță. Apa caldă continuă să vină, dar e rece.
Șoferii se înjură la semafor chiar ți iarna. Învățătoarea ne-a pus să citim cărțile lui Iliuță sau să ieșim la joacă. Ce frumos e la joacă. Peste câteva zile va începe școala. Ce păcat. Învățătoarea noastră e grasă” a scris elevul, în compunerea sa.

Enervată la culme, învățătoarea i-a acordat nota 3

Deși copilul a fost extrem de sincer în compoziția lui, învățătoarea cu pricina s-a simțit lezată de faptul că Octavian a numit-o grasă, așa că a încercuit cuvântul cu pricina și i-a scris următorul mesaj: „Ești un bou”, iar sus, lângă nota 3, aceasta a mai scris: „Ai probleme, băiatule”. Compunerea lui Octavian din clasa a 4-a a devenit virală și a fost distribuită de sute de ori în mediul online.