Răzbunarea păcănelelor! Patroana unui local din Târgu Cărbunești a fost snopită în bătaie de tatăl unui client. S-a întâmplat sub privirile tuturor

Publicat: 29/01/2020 | 22:19

Scenariu de groază, ca în filmele cu Jackie Chan, în Târgu Cărbunești! Nu, nu este o glumă, căci o femeie, patroana unei săli de jocuri a fost pur și simplu snopită în bătaie de tatăl unui client. Totul s-a petrecut sub privirile șocate ale oamenilor care au asistat la întreaga scenă. 

Un bărbat din Târgu Cărbunești s-a gândit să îi facă dreptate fiului său și nu oricum, ci cu ajutorul pumnilor. Se pare că patroana unui local de săli de jocuri a denunțat un furt, iar suspectul era chiar băiatul bărbatului cu pricina. Fără să mai stea pe gânduri, acesta a venit în sala de jocuri și a început să o lovească pe patroană cu pumnii și picioarele, sub privirile tuturor clienților care se aflau în local, la momentul respectiv.

Fără ca măcar să aștepte ca femeia să aibă vreo reacție, bărbatul a lovit-o pe aceasta cu pumnii, pănă când aceasta a căzut ca secerată, la podea. Deși victima lui nu cântărește mai mult de 40 de kilograme, bărbatul nu s-a oprit și a lovit-o în continuare și deși aceasta a reușit să se ridice, la un moment dat, în cele din urmă și-a pierdut echilibrul, notează a1.ro.

”Aici, cu capul, la foarte puțină distanță de masa de sticlă. Puteam să mor sau să rămân paralizată pe viață. Nu m-am lovit doar la cap, mi-a rupt un dinte, am probleme la coloană, mi-e foarte greu să mă deplasez”, a povestit Flori, femeia agresată, pentru sursa citată.

Se pare că fiul agresorului ar fi furat banii de la un alt client, pentru a juca la păcănele și nu era la prima abatere de acest gen. ”Se îmbăta, se lua de lume, înjura fetele, obliga angajații să-i dea de băut, că el trebuie să bea pe datorie, că e șeful orașul.”, a mai povestit femeia agresată. Pentru cele întâmplate, tatăl băiatului a fost reţinut de politisti pentru lovire şi tulburarea linistii si ordinii publice și urmează să fie cercetat în libertate.