Răzbunare fără limite la “Bravo, ai stil!” Războiul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu a ajuns la faza pe hair-styliști

Publicat: 23/03/2020 | 11:55

În plină pandemie de coronavirus, spiritele s-au încins și la celebra emisiune „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii uluitoare din culise. E vorba de un „meci” cu bătaie lungă între Bianca Rus și Andreea Tonciu. (VEZI ȘI: SCANDALUL DIVELOR IA AMPLOARE! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ MARIA ILIOIU COLEGEI DE LA ”BRAVO, AI STIL”)

 „Țara arde și baba se piaptănă…” este proverbul care s-ar potrivi ca o mănușă situației care a apărut la „Bravo, ai stil”. Surse apropiate show-ului au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că Bianca Rus ar fi găsit o cale absolut neașteptată de a se răzbuna pe Andreea Tonciu pentru replicile sale acide și nu numai. L-a concediat pe hair-stylistul stilistului rivalei sale!

Războiul divelor și al stiliștilor

Bianca Rus ar fi fost profund nemulțumită de felul cum a fost aranjată de hair-stylistul lui Simedru

Totul a început când Bianca Rus, una dintre fetele care este sarea și piperul emisiunii, s-ar fi gândit să se pieptene mai altfel. S-ar fi ajuns însă ca, prin deciziile sale, să încerce să știrbească din credibilitatea unei colege și a stiliștilor acesteia.

Ce s-ar fi întâmplat de fapt: Bianca Rus a reușit să își enerveze la culme colega, pe Andreea Tonciu. După cum se știe, Tonciu și-a angajat mai mulți stiliști, printre care și celebrul Simedru. Pe care, spun sursele noastre, fosta asistentă TV l-ar plăti cu bani buni.

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, ne-au relatat sursele citate.

Revenirea Biancăi

Ulterior, Bianca Rus s-ar fi enervat și, în urmă cu două săptămâni, ar fi apelat la un amic de-al ei, un hair-stylist care o ajutase în vremuri trecute. „Valentin Iulian, cunoscut de toate fetele de oraș cu fițe, care se fac la păr în zona Dorobanți, i-a făcut Biancăi, în ultimele zile, niște coafuri foarte frumoase, spre invidia generală a colegelor ei de platou, care se obișnuiseră cu ideea că Bianca nu va evolua de la vechile coafuri «de nuntă» sau «de țară» cu care ne obișnuise”, ne-au mai povestit surse din apropierea show-ului de la Kanal D. (NU RATA: Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă)

Ce urmează la „Bravo, ai stil!”

Andreea Tonciu și stilistul ei

În altă ordine de idei, de două săptămâni, Kanal D a sistat filmările pentru câteva emisiuni, printre acestea aflându-se și „Bravo, ai stil”. Concurentele, echipa, jurații și prezentatoarea stau, ca orice român, pe la casele lor, iar edițiile care sunt difuzate acum sunt filmate în urmă cu aproximativ o lună. Nu se știe ce se va întâmpla dacă pandemia de coronavirus nu se oprește. Cea mai posibilă variantă, conform unor surse din Kanal D, ar fi că la orele la care lumea s-a obișnuit să se uite la „Bravo, ai stil”, să se difuzeze filme turcești.

Alte surse din sânul echipei celebrei emisiuni ne-au spus că toată lumea este bine, foarte optimistă, și că toate concurentele au început, în aceste zile, să își facă rochii de comandă de la diferite creatoare de modă, mai cunoscute sau mai necunoscute, pentru a fi gata atunci când vor reîncepe filmările de la Romexpo. (VEZI ȘI: Ex-iubitul lui Răzvan Ciobanu iubește (din nou) la nici un an de la moartea designerului?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)