Războiul continuă între Antena 1 și Andreea Berecleanu! Ce replică a dat postul TV, după declarațiile vedetei despre teledon

Publicat: 31/03/2020 | 10:11

Zilele trecute, Andreea Berecleanu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a mărturisit că speră ca ajutorul Antenei Group să fie unul real, referindu-se la teledonul organizat de trustul în care a lucrat 17 ani. Acum, postul de televiziune vine cu replica și pare că se naște un adevărat război. 

Războiul dintre Andreea Berecleanu și Antena 1 continuă. Acum, postul de televiziune vine cu o replică în contextul în care fosta prezentatoare de la Observator spunea că își dorește ca teledonul organizat de Antena Group să fie unul real, iar banii să ajute, într-adevăr, în lupta contra coronavirusului.

După replica fostei prezentatoare, Antena 1 a venit cu replica, spunând faptul că audiența a crescut față de cea de anul trecut, din timpul acesta. Aceste informații au fost puse într-un comunicat al Antenei 1, ca urmare a declarațiilor făcute de Andreea Berecleanu despre teledonul organizat duminică.

Andreea Berecleanu a plecat din Antena 1 după 17 ani

În urmă cu nici 2 luni, Andreea Berecleanu anunța faptul că se retrage de la pupitrul Observatorului, după 17 ani de apariții pe micul ecran. Locul acesteia a fost luat de către Alessandra Stoicescu, iar la momentul respectiv, fosta prezentatoare a postat un mesaj pe Facebook-ul său, în care explica motivele pe care le-a avut atunci când a decis să se retragă din trust.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune.

Nu e prea complicat, știi cum se spune: >! Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor. Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe o scădere dramatică. Dar nu știu cât au fost luate în calcul aceste riscuri. Cred că a fost altceva mai important” a spus Andreea Berecleanu, despre plecarea din Antena 1.