Războinicii, amenințați de noul „cuplu” de la Survivor?!? Declarații dure la adresa Mariei după apropierea de Albert: „Este diabolică și are gânduri meschine!”

Publicat: 01/05/2021 | 10:59

Eliminarea surprinzătoare a lui Starlin de Survivor de acum o săptămână, dar și alianța Mariei Chițu și Albert Oprea a dinamitat atmosfera din tabăra Războinicilor.

Deși în episodul de vineri seară a adus jumătate din punctele probei de imunitate pe care Războincii au pierdut-o cu 10-8, Maria nu a scăpat de criticile acide ale colegilor lor, încă supărați că tânara a contribuit la „eliminarea” Panterei.

Relația apropiată, pe care Războinicii o văd ca una de cuplu, cu Albert, concurentul paria de la Războnici, o costă scump pe Maria Chițu.

După ce i-a luat apărarea Războinicul, concurenta este criticată de colegii de echipa, în ciuda performanțelor excepționale de pe trasee.

Nu aduce nicio contribuție socială

Sorin Pușcașu spune despre concurentă că este diabolică, iar din punct de vedere social nu își ajută deloc colegii.

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte.

Maria Chițu de la Războinici, alături de Albert și Sorin ( foto captură video Kanal D )

Dacă a câștigat echipa se bucură doar de punctele ei. Și când e în camp și nu face nimic, toată lumea face ceva și ea doarme.

Se mișcă în reluare. Am avut săptămâna trecută doua meciuri pierdute și în drum spre camp toți eram abătuți. Mi se pare că are o privire diabolică și gânduri meschine”, a declarat Sorin, la Kanal D.

Și Sindy o critică

Mai mult, și Sindy crede că Maria încearcă să se bage pe sub pielea noilor concurenți care au venit la Survivor România 2021, mai cu seama în ce o privește pe Adelina Damian. „Avem ceva oi în echipa ce se dau după turmă. Toți sufeream și plângeam și tu erai singură care râdea…”, i-a reproșat Războinicul Mariei.

Concurenta se simte nedreptățită și crede că toată lumea aruncă cu pietre în ea începând cu Sindy: „Crede că sunt diabolică și crede că am nu știu ce priviri…Sindy crede că mă bag sub pielea lui Adelina…”.

Sindy ( sursa foto captură video Kanal D )