Război total! Sandu Lungu “Muntele Bihorului” vs. Nedim Nuhanovic “Muntele Balcanilor”, gata de show! Toate detaliile despre cel mai așteptat meci de kickboxing al începutului de an

Publicat: 07/02/2020 | 20:55

Sala Polivalentă din București va găzdui, pe 9 martie, începând cu ora 18:00, gala profesionistă de kickboxing „Colosseum Tournament”, ediția a 18-a. Capul de afiș al evenimentului îl reprezintă lupta dintre Sandu Lungu (România) și Nedim Nuhanovic (Bosnia).

Oponentul lui Sandu Lungu este un adevărat greu. Cântărește 150 de kilograme și are o înălțime de 2.06 metri. Nu degeaba este supranumit în circuitele profesioniste drept “Muntele Balcanilor”. Lupătorul originar din Bosnia se antrenează pentru diferitele gale la care participă în Olanda, cu celebrul Erol Zimmerman.

În privința luptei cu Sandu Lungu, alias “Muntele Bihorului”, Nedim Nuhanovic este super-optimist și încrezător că-l va pune la pământ pe sportivul nostru. Le-a mărturisit, deja, membrilor din staf-ul său și organizatorilor „Colosseum Tournament” că vina la București ca să-l pună la respect pe Sandu Lungu și să îl lase fără bani.

Rămâne de văzut dacă va putea să-și ducă planul la îndeplinire. Cert este că lupta dintre “Muntele Bihorului” și “Muntele Balcanilor” se anunță una incendiară, ce nu trebuie, sub nicio formă, ratată.