Război total între George Burcea și Dan Capatos. “Mielule, ai grijă la…” Soțul Andreei Bălan, mai dur ca niciodată

Publicat: 15/03/2020 | 10:26

Între George Burcea și Dan Capatos a izbucnit un conflict imediat după ce prezentatorul XNS l-a pus la zid pe soțul Andreei Bălan pentru că a condus sub influența drogurilor. Ulterior, între cei doi au existat mai multe schimburi de replici.

(VEZI AICI: GEORGE BURCEA, ATAC DUR LA ADRESA LUI DAN CAPATOS, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ I-A OFERIT BANI SĂ VINĂ ÎN EMISIUNE: „NU VREI CA PUBLICUL SĂ ȘTIE CĂ…”)

Ultima a venit din partea lui George Burcea, care i-a transmis un mesaj dur lui Dan Capatos. “Mielule, ai grijă la corona. Am înțeles că trage la prostie”, a scris soțul Andreei Bălan pe Instagram.

De precizat că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit și urmează, curând, să divorțeze.

(NU RATA: DAN CAPATOS ȘTERGE PE JOS CU GEORGE BURCEA! CE SPUNE VEDETA ANTENEI 1 DESPRE CONSUMUL DE DROGURI AL SOȚULUI ANDREEI BĂLAN)

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Burcea: “Ești mucles pe viață! Putei să omori pe cineva”

În urmă cu doar câteva zile, Dan Capatos a menționat, în emisiunea lui, faptul că George Burcea putea să omoare pe cineva în timp ce a condus sub influența cocainei și putea ajunge la un episod similar ca cel cauzat de Mario Iorgulescu.

Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan… Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.