Război pe avere în familia Țopescu Fratele regretatei jurnaliste a deschis proces de…

Publicat: 02/06/2020 | 00:19

Cristian, fratele regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, nu are deloc liniște. Recent, a deschis proces de partaj, în paralel cu divorțul de soția lui, Raluca. Pare să fie un „război total” pentru avere în familie, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

(CITEȘTE ȘI: NORA CELEBRULUI COMENTATOR SPORTIV CRISTIAN ŢOPESCU ŞI-A PĂRĂSIT IUBITUL ŞI S-A ÎNTORS LA SOŢUL INFIDEL!)

În martie 2019, Cristian Țopescu a hotărât să se despartă de soția lui, Raluca. A cerut, la momentul respectiv, custodia copiilor. Între timp, procesul a fost blocat de pandemia de coronavirus. Starea de urgență a trecut acum, iar judecătorii au reintrat în pâine.

Încă un proces, unul de partaj, în paralel cu divorțul

Ocazie numai bună pentru fratele Cristinei Țopescu să deschidă un alt proces, care are ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”. Ca o concluzie, „războiul” este departe de a fi încheiat, iar părțile vor ajunge iar în fața magistraților, de această dată într-un alt litigiu.

(VEZI AICI: CE DECIZIE A LUAT RALUCA, DUPĂ CE A ANUNŢAT CĂ SOŢUL A ÎNŞELAT-O)

Cert este că fratele Cristinei Țopescu nu este dispus să abandoneze lupta, iar procesul de divorț va fi, probabil, unul de durată și costisitor pentru ambele părți. Mai ales că la mijloc pare să fie vorba de o avere deloc de neglijat, iar orgoliile sunt pe măsură. Instanța de la Judecătoria Sectorului 1 București va avea, clar, de lucru.

cristian țopescu
Raluca și Cristian Țopescu au împreună doi copii

A anunțat că a fost înșelată pe Instagram

În urmă cu patru ani, Raluca, soția lui Cristian Țopescu, a aflat că ar fi fost „tradusă” de bărbatul cu care are doi copii. A fost momentul în care a postat pe o rețea socială o fotografie în care arăta semne obscene. De precizat că părțile implicate au mai trecut printr-un divorț. Lucrurile, din păcate pentru ei, au degenerat.

cristian țopescu
Raluca Țopescu a dezvăluit pe Instagram că ar fi fost „tradusă” de Cristi

S-au cunoscut la un meci jucat de Steaua

Raluca și Cristian Țopescu au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile în 2010. Înainte de acel moment, drumurile lor s-au intersectat la un meci al echipei Steaua, iar viitoarea mireasă a mărturisit că, în ziua respectivă, purta ochelari de soare care i-au sărit de pe nas atunci când jucătorii Stelei au marcat un gol.

(NU RATA: NORA LUI CRISTIAN ȚOPESCU A TRANSMIS UN MESAJ SFÂȘIETOR: ”CÂTEVA ORE PREA TÂRZIU CA SĂ … ”)

Inițial, Cristian i s-a părut un ”tip nesuferit”, care ar fi putut să-i ”fure ochelarii”, dar – așa cum se spune – aparențele înșală. Nu numai că ochelarii au revenit în posesia ei, dar povestea de dragoste a întors prima filă.

Cristian Țopescu
Raluca și Cristian, în perioada când formau un cuplu fericit

Cine a fost Cristina Țopescu

Altfel, drama continuă în familia Țopescu după ce Cristina, sora lui Cristian, a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, când o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul. Trupul jurnalistei a fost incinerat, iar cenușa a fost depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

(CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI FRATELE EI, CRISTI, CÂND A ÎNCERCAT SĂ O AJUTE: “MI-A SPUS CĂ NU ÎȚI MAI DOREȘTE…”)

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima TV, pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a postului.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale. În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată, primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)