Răsturnare incredibilă de situație! Tatăl uneia dintre victimele accidentului din Andronache: „Ei nu au pierdut controlul. Ei s-au certat pe drum şi au vrut să se omoare!”

Publicat: 02/03/2021 | 10:00

Tatăl uneia dintre fetițele moarte în accidentul din Andronache susține că soferița care a provocat tragedia nu ar fi pierdut controlul mașinii, așa cum le-a declarat anchetatorilor.

Bărbatul spune că femeia de 56 de ani s-ar fi certat cu soţul ei şi ar fi vrut să îşi ia viaţa, iar acesta ar fi de fapt motivul pentru ar fi intrat în stâlp.

„Ea mi-a omorât copilul! Nu a pierdut controlul. Ei s-au certat pe drum și au vrut să se omoare ei doi și au intrat în stâlp. Au omorât două vieți, doi pui, doi copii nevinovați. S-au certat și au vrut să se omoare”, a spus tatăl uneia dintre fetele care au murit în cumplitul accident, potrivit Antena3. 

Și-a schimbat declarațiile

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe strada Mențiunii din nordul Capitalei, după ce o șoferița a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard.

Cele două fete (de 14 și, respectiv, de 6 ani) erau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgență la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Șoferița care a lovit mortal o fetiță de 6 ani și o tânără de 20 ani în cartierul bucureștean Andronache a fost reținută, în cursul zilei de luni.

Decizia a fost luată după ce, în urma prelevării de probe biologici, s-a constatat că femeia consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Deși prima dată a declarat că „a încurcat pedalele!”, la audieri ar fi declarat că a avut o criză de strănut și de aceea a apăsat cu putere pedala de accelerație.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost agresată la locul accidentului și a suferit un șoc. De aceea anchetatorii au lăsat-o în libertate după primele audieri.