Răsturnare de situație la Acces Direct! Un martor-cheie susține că Vulpița a fost, de fapt, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme de picioare pe braț”

Publicat: 17/06/2020 | 08:32

În scandalul momentului de la Antena 1 a intervenit o vloggeriță care susține varianta asistentei Emily Burghelea, cea în care Vulpița este agresată de Viorel. Mai mult, martorul-cheie povestește că a văzut cu ochii săi vânătăile de pe brațele Veronicăi Stegaru, dar și din jurul ochilor. 

Vloggerița Andra Constantin vine în apărarea fostei asistente de la Acces Direct și susține varianta acesteia în care Vulpița a fost bătută de Viorel. Mai mult, într-un vlog postat pe contul său de Youtube, martorul-cheie a povestit că a văzut chiar ea vânătăile din jurul ochilor Vulpiței, dar și de pe brațe.

„Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată. Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: „Uite, se vede?”.

NU RATA – VIOREL A POVESTIT CUM ȘI-A BĂTUT JOC EMILY BURGHELEA DE VULPIȚA, CÂND A CHEMAT-O LA EA ACASĂ: „O PUNEA SĂ DANSEZE…”

I-am zis ca se vede ca e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept. Nu mi se pare normal. Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește. Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă. Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e ok” a spus Andra, în vlogul său.

Vulpița, plină de vânătăi din cauza bătăilor încasate de Viorel

Andra a continuat să vorbească, în vlogul său, despre vânătăile Vulpiței, pe care susține că le-a văzut chiar ea.

CITEȘTE ȘI – DE CE ȘI-AR FI DAT, DE FAPT, DEMISIA ASISTENTA DE LA ACCES DIRECT “I-A ÎMBĂTAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL ȘI…”

„M-a sunt apoi un alt jurnalist care a încercat să îmi spună că Emily e de vină, că ea a îmbătat-o pe Veronica și că și-a bătut joc de ea. Petrecerea despre care se spune a avut loc sâmbătă seara, iar Veronica avea deja vânătăile, țin să menționez. Eu pot să confirm că Veronica este vânătă la ochi. Am și o fotografie în care se vede. Mie îmi pare foarte rău de Veronica, chiar dacă ea a greșit în trecut. 

„Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă” a conchis vloggerița.