Răsturnare de situație la Acces Direct! Reacția Mirelei Vaida schimbă tot ce se știa: „Emily a fost dată afară…”

Publicat: 16/06/2020 | 10:54

Asistenta Emily Burghelea și-a dat demisia în direct de la Antena 1, cu ochii în lacrimi. Vedeta a spus că nu mai poate să ia parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița, așa că a plecat din platoul emisiunii Acces Direct. Cu toate acestea, Mirela Vaida a avut o reacție din care se înțelege clar faptul că blondina a fost, de fapt, concediată.

Imediat după ce demisia lui Emily Burghelea de la Acces Direct a stârnit valuri de controverse în showbizul românesc, Mirela Vaida a fost pusă la zid pentru reacția ei pe care a avut-o în momentul în care asistenta de la Antena 1 a spus că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care este supusă Vulpița.

NU RATA – EMILY BURGHELEA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA! CUM A IRONIZAT-O PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT, PE ASISTENTA EI: „SAC MENAJER CU…”

Mirela Vaida mărturisește că Emily Burghelea a fost dată afară

Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit, printr-un comentariu, că Emily Burghelea a fost, de fapt, concediată, iar azi toată lumea va afla motivul.

„Și pentru că Emily te-a demascat și te’a dat de gol că știai de abuzurile lui Viorel, a plătit cu postul ei! Dar tu rămåi acolo, cum altfel, la cât de corectă ești!! Tu trebuia să fii prima dată afară!”, a scris o internaută, în comentarii. Deranjată de faptul că este luată la rost, Mirela Vaida a reacționat și a spus că asistenta de la Acces Direct a fost dată afară.

CITEȘTE ȘI – MIRELA VAIDA, REACȚIE SUSPECTĂ CÂND EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT! CE A SPUS PREZENTATOARE CÂND A AFLAT CĂ VULPIȚA A FOST BĂTUTĂ DE SOȚUL EI, VIOREL STEGARU

„Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida în comentarii, după care a dezactivat această opțiune de a-i lăsa fanii alte comentarii, tocmai pentru a nu mai fi atacată în mediul online, în urma celor întâmplate.