Răsturnare de situaţie la Acces Direct! Anunţul făcut de Mirela Vaida după ce a spus că renunţă la Vulpiţa: „Ne-am hotărât că…”

Publicat: 07/05/2020 | 08:26

După ce a anunțat în direct că s-a săturat de controversele pe care le-au generat Vulpița și Viorel și a spus că episodul celor doi soți din Vaslui se va termina în curând, Mirela Vaida s-a schimbat la 180 de grade și are altă părere acum. 

CNA a oferit amendă și somație pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1, din cauza lucrurilor prezentate despre Vulpița și despre Viorel. Mirela Vaida a răbufnit și a mărturisit că episodul celor doi se va termina în curând pentru că s-a săturat de toate lucrurile întâmplate, însă acum, moderatoarea de la Acces Direct și-a schimbat părerea.

Într-un interviu acordat pentru DC News, Mirela Vaida a mărturisit că scopul emisiunii Acces Direct este acela de a pune în lumină poveștile oamenilor simpli, care își doresc ajutor, așa cum a fost și cazul soților Stegaru din Blăgești. Mai mult, Mirela Vaida a punctat faptul că tot oamenii sunt cei care i-au făcut cunoscuți pe Vulpița și pe soțul ei și că, atâta timp cât aceștia își vor dori să-i vadă pe cei doi, în continuare, la televizor, fix acest lucru se va întâmpla.

CITEȘTE ȘI – MIRELA VAIDA, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE “ACCES DIRECT”, ÎN PLINĂ CRIZĂ PANDEMICĂ. “REGULILE SUNT STRICTE!” CUM ÎȘI PROTEJEAZĂ COPIII DE COVID-19

„Noi trăim într-o pudicitate din asta națională, noi suntem niște pudici toți. Toți ridică ochii și îi dau peste cap. Aaa, Acces Direct cu Vulpița, dar cum? Când de fapt toți, dacă ar fi fost în locul meu, oricare altă televiziune concurentă ar fi abordat acest subiect exact cum fac eu.

Vezi că merge și uite, are interes și priză la public, normal că-l faci un serial. Habar n-am câte episoade. Nu ne-am propus să facem asta niciodată, noi am fost cei care am abordat un subiect ce venea exact pe genul emisiunii Acces Direct, adică de a rezolva niște probleme ale unor oameni simpli, care nu știu unde să ceară ajutor, care nu au informații, care nu sunt ajutați de comunitățile locale.

Sună la noi, ne spun despre ce e vorba, că-i vorba de violență fizică, de violență domestică, de agresare de copii, de violuri, habar n-am.

Atunci, am tratat subiectul acesta exact ca pe un subiect de zi cu zi. N-aveam de unde să știm explozia de audiență și interesul publicului. Tocmai de aceea, ne-am hotărât să facem un serial cu și despre viața reală a unor oameni din unul dintre cele mai sărace județe din Uniunea Europeană, județul Vaslui.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT SE DESPARTE DE SOȚ PENTRU UN BĂRBAT CELEBRU? MIRELA VAIDA I-A ROSTIT NUMELE, IAR INVITATA EI A REACȚIONAT IMEDIAT

Ei sunt exponenții unei categorii de public și cred eu că realitatea nu are voie și nu trebuie să fie cenzurată de nicio instituție din țara asta pentru n-am făcut decât să arătăm o realitate și lăsăm natura vieții lor să-și ducă cursul mai departe.

Lumea s-a arătat foarte, foarte interesată, repet. Din ce motive, asta trebuie să ne spună antropologii și psihologii, eu vă spun din punct de vedere al moderatorului.

Producătorii și realizatorii sunt doar echipa care face emisiunea de mai mult de 10 ani de zile, eu sunt doar de 6 luni, eu vin într-un sistem gata așezat cu experiență și care știe cum se face treaba asta”, a declarat Mirela Vaida despre Vulpiţa şi Viorel.