Răsturnare de situație în divorțul dintre Raluca și Pepe! Ce a spus Ion Pastramă: ”Trebuie să mori acolo, dacă e nevoie!”

Publicat: 12/12/2020 | 12:28

Raluca Pastramă are de gând să se împace cu Pepe, după ce în urmă cu mai bine de o lună anunțau despărțirea anului? Pe fir a intrat tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, care a făcut unele dezvăluiri.

Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună capăt unei povești de dragoste de mai bine de opt ani, iar artistul a fost Acela care a făcut anunțul oficial printr-un clip pe Youtube. Au trecut zile de atunci, iar cei doi ar putea să revină la sntimente mai bune. Ce spune Ion Pastramă, tatăl Ralucăi? ”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, potrivit apropiaților, scrie impact.ro. (CITEȘTE ȘI: NU MAI E LOC DE ÎMPĂCARE. PEPE ȘI RALUCA „SE BAT” PE VILA CADOU DE NUNTĂ + UN PORSCHE MACAN ȘI UN BMW 420D XDRIVE)

Răsturnare de situație în divorțul dintre Raluca și Pepe! Ce a spus Ion Pastramă: ”Trebuie să mori, dacă e nevoie!”

Raluca Pastramă avea să facă și ea primele declarații. “Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă pentru aceeași sursă. De asemenea, potrivit spuselor apropiaților, Raluca Pastramă este mult mai apropiată de mama sa de când a izbucnit scandalul în divorțul cu Pepe! Ion Pastramă este foarte afectat de decizia pe care a luat-o fiica sa, însă, chiar și așa, a reprimit-o acasă împreună cu cele două fiice ale sale, Maria și Rosa Alexandra. (NU RATA: OANA ZĂVORANU, DESPRE FAPTUL CĂ RALUCA PASTRAMĂ L-AR FI ÎNȘELAT PE PEPE: „BINE I-A FĂCUT”)

Pepe și Raluca și-au jurat iubire eternă în anul 2012, iar la doi ani distanță, în 2014, cei doi au devenit părinții a două fetițe.