Răsturnare de situaţie în despărţirea momentului! Răzvan Simion a părăsit-o pe Lidia Buble pentru că nu a mai vrut copii? Ce spunea cântăreaţa în urmă cu puţin timp: “Poate ieşim 3…”

Publicat: 08/06/2020 | 07:19

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. La doar câteva ore după despărțirea momentului, au apărut zvonuri potrivit cărora prezentatorul TV ar fi rupt relația cu artista pentru că aceasta nu a mai vrut copii, deși în aprilie mărturisea că Răzvan este dragostea vieții ei și că ar fi pregătită să devină mămică.

(VEZI AICI: RĂZVAN SIMION CONFIRMĂ DESPĂRȚIREA DE LIDIA BUBLE: „NU MAI ERA FERICITĂ. VIAȚĂ FRUMOASĂ, SUFLEȚEL!”)

În vara lui 2015, Răzvan Simion a început o poveste de iubire cu Lidia Buble, după ce a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Prezentatorul TV are doi copii din prima căsătorie, Ianca şi Tudor. Recent, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, astfel că despărțirea lor surprinde și mai mult.

Răzvan Simion și Lidia Buble, împreună în izolare: “Ne-am apropiat și mai mult!”

Pe 13 aprilie, Lidia Buble și Răzvan Simion erau în izolare și nimic nu anunța o separare. Ba mai mult artista chiar se gândea să facă un copil cu prezentatorul TV.

Suntem izolați împreună, bineînțeles! Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, spunea, la momentul respectiv, Lidia Buble.

(VEZI AICI: IUBITA LUI RĂZVAN DE LA “NEATZA“ A AJUNS PIELE ȘI OS! ESTE LIDIA BUBLE ANOREXICĂ?!)

Doar că între timp au pus punct poveștii de iubire, iar unele zvonuri susțin că, de fapt, Răzvan Simion ar fi părăsit-o pe Lidia Buble tocmai din cauza faptului că artista și-ar fi schimbat radical poziția și nu ar mai fi vrut copii.